Ofiter nou la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ

0

Un ofiţer jandarm, absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, a fost repartizat cu data de 01.12.2013 pentru serviciu în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.
Tânărul ofiţer, Zorici Ovidiu Iulian, de 22 de ani, din Iaşi, având gradul de sublocotenent, a promovat examenul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, arma jandarmi, în sesiunea iulie 2010. Pe întreaga perioadă de şcolarizare, el a asimilat cunoştinţele teoretice şi şi-a dezvoltat abilităţile practice necesare îndeplinirii în bune condiţii a misiunilor pe care le va îndeplini în cariera militară pe care a ales-o.
La absolvirea instituţiei de învăţământ, ca urmare a mediei bune pe care a obţinut-o 9,07, el a fost repartizat pentru serviciu în unitatea de jandarmi pentru care a optat, respectiv cea din Neamţ.
Sublocotenentul va lucra la Secţia de jandarmi Roman, conducând şi executând misiuni de ordine şi siguranţă publică din Municipiul Roman şi localităţile limitrofe.
Într-o primă perioadă acesta desfăşoară un program de pregătire înaintea intrării în serviciu pe parcursul a 7 zile (prezentarea unităţii, a zonei de responsabilitate, a misiunilor specifice), un program ce conţine atât noţiuni teoretice cât şi activităţi practice.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate