Oficial, primarul e în concediu, dar pe Facebook apare pe șantiere la început de an. Reacția prefectului Adrian Niță

6

Primarul Andrei Carabelea a început anul cu o activitate intensă pe rețelele de socializare, postând aproape zilnic imagini video de pe șantierele din Piatra-Neamț, lăsând să se înțeleagă că în această săptămână s-a lucrat de zor și că primarul s-a deplasat fizic la fața locului pentru a vorbi cu șefii de șantier și a prezenta investițiile.

„Am început Noul An cu vizite pe teren la mai multe proiecte în desfășurare, pe care le vom finaliza în curând.” – așa și-a început primarul seria de clipuri de pe șantiere pe pagina sa de socializare.

Ne-am deplasat și noi pe unul dintre șantierele prezentate, în zi, teoretic, lucrătoare, și, din păcate, bătea doar vântul. Nici urmă de muncitori.

E an electoral, e de înțeles că există și anumite interese de imagine. Niciun cetățean cât de cât familiarizat cu ce se întâmplă în precampaniile electorale nu e străin de faptul că, în general, politicienii mai apelează uneori și la diverse regii pentru a prezenta anumite lucruri în favoarea lor.

Oficial, primarul e în concediu la început de an. Neoficial, ar fi la schi, în Austria. Pe facebook, este pe șantiere, alături de muncitori care în viața reală nu lucrează în aceste zile.

Pietrenii nu sunt naivi și pot să înțeleagă singuri ideea de ansamblu, fără să explicăm prea mult.

Pe fondul acestei situații, prefectul de Neamț, Adrian Niță, a reacționat cu un mesaj pe pagina sa de socializare, mesaj care este în asentimentul multor pietreni care nu își permit concedii în altă țară pentru a scăpa de mizeria și aspectul dezolant al orașului în care locuiesc.

În timp ce municipiul Piatra Neamț este sufocat de numeroasele șantiere deschise și nefinalizate, care afectează viața cotidiană a cetățenilor de mai bine de trei ani, primarul pare să se concentreze mai mult pe crearea unei imagini publice favorabile decât pe rezolvarea efectivă a acestor probleme.

Recent, s-a lăudat cu vizitele sale de început de an la unele obiective ce se află în administrarea Primăriei. Domnul primar ne anunța joi, pe pagina sa de Facebook, că “am început noul an cu vizite pe teren la mai multe proiecte în desfășurare”, atașând și un clip în care vrea să ne arate tuturor cât de preocupat este de soarta investițiilor din oraș. Vineri, ne urează încă o dată “La mulți ani” și ne încântă privirile cu alte două filmulețe prin care ne prezintă cât de activ este la început de an domnia sa.

Totul ar fi minunat dacă orașul nu ar arăta ca în Gaza sau dacă domnul primar nu ne-ar minți prezentând niște clipuri preînregistrate, în timp ce, se pare, că își petrece timpul liber pe pârtiile din Mallnitz – AUSTRIA, după cum reiese din postările apropiaților.

Este timpul ca primarul să își alinieze acțiunile cu promisiunile și să demonstreze prin fapte, nu doar prin acțiuni de propagandă, că este cu adevărat dedicat îmbunătățirii situației din orașul nostru. Cetățenii merită transparență, angajament real și rezultate concrete!

Domnule primar, este adevărat că sunteți în Austria în vacanță? Sunt bune condițiile de acolo? Parcări au suficiente? Drumurile până la pârtiile de schi sunt bune, că în Piatra Neamț abia le putem folosi pentru a ajunge la serviciu.

a declarat Adrian Niță.

Foto: Mallnitz – Austria, Piatra Neamț – România / Sursa: Adrian Nita

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Radu Zbranca spune

  Oficial primarul are o viata privata. Neoficial primarul nu are o viata privata. La orice postare a primarului apare si critica si comentariile, calculele pe hartie si in aer. La fotbal si politica ne pricepem toti 🙂

 2. Musat Valeriu spune

  Da, desigur, cautam politicieni cinstiti si copii cuminti, cam naiva dorinta!

 3. Gicu Aluivasile spune

  Distracție grozavă, primarule!

 4. FLORIN spune

  Ca orice cetatean,are drept la concediu si poate sa-l ia cand doreste.Nimeni nu i-ar fi reprosat nimic,indiferent unde s-ar fi dus.Este de ne-inteles acest comportament fara sens si fara nici o noima care sublinieaza inca odata faptul ca e rupt de realitate.
  A posta asemenea ”gogosi” atat de usor de verificat denota un grad mare de dispret la adresa cetatenilor,insa,trebuie sa ”apreciem”, ca este insa in linie cu comportamentul din ultimii 2 ani de mandat,comportament, care a dus la esecul major al lucrarilor pe Decebal ,care i se datoreaza 100% lui si echipei de incompetenti de la Primarie care nu au tinut cont de nimeni si nimic si au continuat sa crediteze si sa acopere in cel mai iresponsabil mod posibil acesta firma Moldocor care si-a batut joc de oras fara sa fie penalizata in nici un fel in conditiile in care mare parte din banii de la UE au fost PIERDUTI.
  Acest lucru este inacceptabil.

 5. Asterix spune

  In sfarsit, vedem si critici ale oficialilor, credeam că toți au amorțit in orașul ăsta. Și are primarul ăsta niște consilieri, unul mai deștept ca altul.

 6. Stelian Aldea spune

  De ce nu-i cereti un share location si lamuriti problema ?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate