OFICIAL: Prefectul și primarul confirmă cazul pozitiv COVID-19 din Piatra-Neamț

0

Precizări cu privire la cel de-al treilea caz confirmat pozitiv pentru COVID-19 în Județul Neamț (artticolele inițiale AICI și AICI):

Într-adevăr, se confirmă (avem și confirmarea oficială) – este vorba despre o femeie de pe raza Municipiului Piatra-Neamț, confirmată în cursul zilei de ieri pozitiv pentru COVID-19. Această doamnă a călătorit din Franța (Paris), a venit în România – cred că sunt începute procedurile de investigație epidemiologică în acest moment.

Este tranferată la Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase. Starea de sănătate din primele date este una bună care nu indică probleme în mod deosebit și suntem în cursul efectuării anchetei epidemiologice, a transmis prefectul George Lazăr în conferința de presă susținută astăzi.

Deasemeni, și primarul Dragoș Chitic a confirmat oficial cazul mai sus menționat:

Aseară târziu, din păcate, a fost confirmată și prima persoană infectată cu coronavirus în Piatra-Neamț. Este vorba despre o persoană de sex feminin care s-a întors dintr-o călătorie în Franța, de la Paris, și care a fost transferată astăzi la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

La ora redactării articolului, cazul din Piatra-Neamț nu se regăsește în lista publicată pe site-ul Ministerului Sănătății dar este confirmat de instituțiile responsabile din Neamț.

Lista poate fi consultată AICI.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate