Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Oferim recompensă consistentă pentru poze cu actuali politicieni la Ziua Unirii, Imnului, Drapelului sau Eroilor

Oferim recompensă consistentă pentru poze cu actuali politicieni la Ziua Unirii, Imnului, Drapelului sau Eroilor.

Singura condiție este ca aceste poze să fie făcute pe vremea când actualii politicieni nu aveau carnet de membru de partid și erau doar simpli cetățeni care participau din patriotism, nu din interes electoral sau duși cu grupul la astfel de manifestări.

Străbunica mea ducea flori la Monumentul Eroilor seara, după ce se terminau manifestațiile sau fără niciun motiv aniversar. Zeci de oameni anonimi își pun drapelul la geam sau pe balcon. Români, pe care unii îi consideră nebuni, protestează din patriotism pentru pădurile noastre, pentru apele noastre, pentru drepturile noastre.

Țara este plină de patrioți adevărați și anonimi, iar spațiul public plin de poze cu patrioți formali. Am căutat poze cu actuali politicieni participând în calitate de cetățeni simpli la astfel de manifestări patriotice și nu am găsit. Dacă aveți dumneavoastră, vă rugăm să ne dați și nouă. Suntem dispuși să plătim pentru ele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *