Octavian Diaconița, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

0

Octavian Diaconița este unul dintre candidații Alianței pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU, înscriși în competiția electorală pentru un post de consilier local.

Octavian Diaconița s-a născut și a crescut în Piatra-Neamț.

Este jurist, dar și arbitru de volei. Are, de altfel, cea mai mare categorie internă, cea de arbitru republican.

Când am decis că e momentul să mă implic în politică, am ales PSD Piatra-Neamț pentru că am găsit cel mai bun colectiv.”, spune Octavian Diaconița.

Cei care îl cunosc pe Octavian Diaconița îl descriu ca fiind un om deschis, entuziast și cu multă putere de muncă.

Infrastructura, educația și sportul sunt prioritățile candidatului Octavian Diaconița pentru dezvoltarea orașului Piatra-Neamț.

Un copil care nu face sport va fi un om care nu se poate dezvolta! Care nu va ști ce înseamnă respectul față de el, față de colegi, față de cei din jur. Care nu va învăța ce este fair play-ul, care nu se va adapta. Care nu va avea o direcție. ”, a menționat Octavian Diaconița.

Octavian Diaconița va face totul pentru a pune în practică programul PSD de dezvoltare pentru Piatra-Neamț, bazat pe aceste trei componente precizate mai sus, respectiv infrastructura, educația și sportul.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate