Oaspeții au câștigat la Piatra-Neamț. Ceahlăul – Mioveni (Liga 2), scor 0-1

0
Arhivă

Astăzi, 26 august, pe stadionul de la Piatra-Neamț s-a disputat meciul dintre CSM Ceahlăul și CS Mioveni, în etapa a 4-a a Ligii 2 (poate fi revăzut aici – click). După un set de victorii, Ceahlăul a pierdut în fața CS Mioveni. Ștefan Blănaru, din echipa oaspeților, a înscris un gol în prima repriză, minutul 14, scorul de 0-1 menținându-se până la final.

Au fost multe ocazii de gol pentru Ceahlăul, însă se pare că dincolo de alte aspecte care țin de tehnica de joc, și-a spus cuvântul și oboseala acumulată pe fondul deplasărilor dese și lungi în țară, la competiții.

Adversarii de la CS Mioveni a venit cu un palmares din Liga 1 și o experiență bogată în spate, lucru care a ridicat dificultăți pentru galben-negri, așa cum au anticipat cei din staff-ul tehnic înainte de meci.

Joi, pe 31 august, ora 17.00, se joacă la Piatra-Neamț un meci de cupă, în play-off, împotriva Universitatea Cluj, un meci care, de asemenea, se anunță a fi dificil. Mai e timp, însă, ca echipa să se pună pe picioare și să facă o figură frumoasă în înfruntarea care va avea loc acasă, la Piatra-Neamț.

Hai, Ceahlăul!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate