Oare cand va rezolva primaria Piatra Neamt problema sociala din cartierul Speranta ?

3

Lasati sa traiasca ca niste animale , romii din halele de la Speranta se comporta ca atare terorizand incontinuu populatia din cartier si nu numai .
Acesti asistati sociali fac foarte multe probleme, incepand cu furtisaguri marunte si terminand cu talharirea batranilor din oras, dar de departe cel mai deranjant aspect ce afecteaza foarte multi pietreni este existenta acestor focare de infectie sociala si sanitara .
Daca asistatii sociali din aceste hale ar sta doar acolo sau ar iesi doar noaptea la furat, ignoranta tipic romaneasca ar face sa trecem cu vederea acesti paraziti sociali, dar acei tigani se deplaseaza si cara cu ei in mijloacele de transport in comun , paduchi , raie , TBC si alte boli transmisibile .
Daca pietrenii se pot obisnui sa fie furati sau jefuiti, nu stiu ce parere are o mama al carui copil , mergand la scoala alaturi de acei paraziti vine acasa cu paduchi , raie sau si mai grav cu TBC .
Dincolo de orice alt aspect social, aceste ghetouri infecte trebuie sa dispara pentru a reduce riscul imbolnavirii populatiei iar aceasta sarcina cade doar pe umerii primariei, deoarece domnul Morenciu, directorul de la Directia de Sanatate Publica este ocupat sa mearga cu miloaga pe la UNPR , PSD sau PNL pentru a-si pastra functia dincolo de orice demnitate sau preocupare profesionala .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Urbea are probleme grele de rezolvat dar din pacate trebuie sa astepta ca oricum rommii sunt pe ultimul loc la noi. Pe primil loc e Stadionul care nu creeaza locuri de munca si nu aduce beneficii, decat din cand in cand, pentru microbisti, de necontestat si eu ma aflu printre ei ,echipa de fotbal e singura care a facut lobby pt Piatra-Neamt si mai face dar cu ce costuri?Saracia,violenta,criminalitatea si insalubritatea e la ea acasa in zona Speranta spre disperarea cetatenilor din imprejurimi.Organele abilitate sunt depasite lipsite de strategie pe termn mediu si lung incepand cu Politia,Sanepidul si Salubritatea.A fost un punct din programul meu electoral si acesta problema foarte dificila care trebuie sa recunosc se va rezolva pe termen lung numai daca se incepe o strategie de integrare urgent si eu raman la programul meu incepand cu supravegherea zonelor fierbinti din oras prin sistem video.Daca Edilul nu se va gandii sa protejeze cetatenii si bruma lor de bunuri apoi sa fie sustinut de organele abilitate e posibil sa aiba parte de surprize violente cum au fost si in alte localitati.Prevenirea este mult mai ieftina decat interventia in fapt.

  2. ionel spune

    Acolo, mai inatai trebuie evacuati romii residenti si apoi bagat buldozerul.

  3. REMUS spune

    SUNT SARACI ! e un adevar, dar tot un adevar e si acela ca acele hale ,cladiri in care se spune ca lociesc ei au fost la inceput curate si varuite , in ROZ , LOLO cum spun ei si acum arata de parca au stat si ciugulit GASTELE . ORI mai este varianta cu ; CEL SATUL cum SA l creada si pe cel FLAMAND; DAR cel flamand in speta cand pune manuta pe un gologan , primul gand ,fuga e sa dea paralutele pe TUTUN sa fumeze si scoata fum pe ,prin toate partile, daca te duci in PIATA CENTRALA si nu numai , veti vedea ca au sch TACTICA , in loc sa ti mai ceara banuti iti cer sa le i ei un kg de cartofi , varza ,etc ptr balaurii batrani ,care chipurile sunt si ei NEGUSTORI stau cu 2 ,3 perechi de ciorapi furati si reesapati pe mana si te intreaba ,daca nu doresti. ANTILOPII ( inter) au mai gasit ei o metoda prin care ei sa o soileasca iar pe cei mici sa i puna la produs ! SA i intretina !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate