Oana Bulai: „Consilierii PSD Roman au luptat ca 60% din bugetul local să meargă pentru infrastructura de apă”

0

Deputatul Oana Bulai, liderul PSD Roman, face o serie de precizări cu privire la modul în care s-a votat bugetul pentru anul 2023 la Roman:

Romașcanii trebuie să știe că bugetul Romanului care a fost votat azi înseamnă: borduri, spații verzi și străzi care se vor asfalta și vor fi sparte ulterior pentru a se înlocui conductele uzate!

Aceasta este viziunea pe care primarul liberal și consilierii locali PNL și USR au votat-o pentru tot anul 2023:

– 4000 mp de trotuare și borduri,

– program de întreținere spații verzi,

– program pentru reparații și înființări de parcări,

– evenimente.

Consilierii PSD Roman au luptat azi pentru ca 60% din bugetul local să meargă pentru infrastructura de apă. Pentru noi, prioritatea este modernizarea infrastructurii de apă!

Dar primarul, consilierii PNL și USR consideră că programele de înfrumusețare sunt mai importante.Dacă a existat vreodată vreo speculație că ar fi o alianță între PSD și USR la Roman, azi s-a putut vedea că frăția PNL și USR și-a dat mâna pentru a planta panseluțe și pentru a monta borduri.

PSD Roman a dat azi maximul posibil, iar mandatul primit din partea romașcanilor a fost respectat.

Romanul este un pol economic care ar trebui exploatat. Sunt atât de multe proiecte care s-ar putea face într-un oraș atât de bine poziționat economic și geografic cum este Romanul, pe care nu le putem accesa însă cu actuala conducere.

Cu genul de primari de tip bordurică nu avem cum.

Avem nevoie de oameni care să fie forță, de conducători puternici și asumați care să fie luați în seamă atât la nivel local, cât și național prin proiecte de anvergură.

Până când nu vom avea un primar care să aibă personalitate și aplecare către problemele adevărate ale romașcanilor, vom culege panseluțe și vom monta borduri.

Dacă primarul și PNL Roman înțeleg că doar prin plimbatul căldărușelor la Piatra Neamț se rezolvă problemele romașcanilor, ei bine nu, ele se rezolvă doar dacă se depun eforturi și se acționează în consecință. Oamenii care vor să rezolve lucrurile din oraș își suflecă mânecile și se apucă de treabă.

O comunitate nu va crește cu un primar a cărui viziune este de a monta borduri și de a planta flori. Istorie și proiecte mari pot face doar adevărații lideri care înțeleg prioritățile orașului.

Dar aceasta este o concluzie pe care nu eu trebuie să o trag, ci romașcanii trebuie să înțeleagă toate aceste aspecte.

Ca președintă a organizației PSD Roman, pot să le spun romașcanilor că tot ce a fost în puterea mea și a colegilor mei am făcut. Însă, deciziile care vor fi luate la viitoarele alegeri sunt foarte importante, pentru că dacă vor fi aleși iar oameni fără viziune vom rămâne tot la borduri și panseluțe.”, a declarat Oana Bulai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate