MADE IN NEAMȚ: 10 ani de „Aroma – Autoservire”. Succesul unei afaceri de familie în Piatra-Neamț

2

Restaurantul cu autoservire „Aroma” din zona Gării – Piatra-Neamț împlinește 10 ani de activitate. Porțile afacerii de familie s-au deschis pentru prima dată pe 4 februarie 2013.

Afacerea a fost începută de Asavei Alexandru imediat după terminarea facultății, cu sprijinul părinților Asavei Cristina și Vasile, care au muncit în ultimii aproape 30 de ani în Olanda. Ideea de restaurant cu autoservire a plecat mai mult de la faptul ca părinții erau proprietarii spațiului comercial aflat vis-a-vis de Telegondola din zona gării, un loc unde lipsea un restaurant în care clienții să poată servi masa rapid, fiind în trecere sau mereu pe fugă.

Antreprenorii fac tot posibilul să contribuie la dezvoltarea comunității, colaborând cu mulți furnizori locali. La ora actuală, restaurantul asigură locuri de muncă pentru 23 de angajați, o parte dintre ei fiind alături de mica afacere încă de la început.

Perioada de pandemie nu a fost una ușor de depășit, existând momente în care „Aroma” a trebuit să își suspende activitatea sau să servească mâncarea doar la pachet. Și conflictul din Ucraina a contribuit la o serie de dificultăți în gestionarea afacerii, însă în ciuda tuturor obstacolelor restaurantul Aroma încearcă să mențină în continuare calitatea produselor și serviciilor la prețuri cât mai avantajoase.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și susțin comunitatea locală. Sprijină oamenii care fac așa ceva în acest județ, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Tabacaru spune

  Daa
  Am avut de doua ori ocazia sa servesc prânzul acolo.
  Totul la superlativ.

 2. Dragos spune

  Felicitari! Si la mai multi!

  Dar faceti domnilor ceva cu ventilatia.

  O mica sugestie. La ce preturi practicati (si nu! nu e de la inflatie) , Dupa ce luam masa in locatia voastra, ar fi frumos sa nu iesim de acolo mirosind a mancare si a cantina! Asa fac mancare acasa si ies mai ieftin.

  Nu e cu rautate, dar faceti ceva cu mirosul de mancare, daca tot practicati preturi de restaurant, nu de impinge tava 🙂

  Un sistem de ventilatie mai performant ar fi binevenit.

  Mult succes in continuare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate