Oameni de cultura nemteni, arestati pentru plagiat

8

Deoarece au fost deranjati de titulatura de interlopi folosita de presa , oamenii de cultura Mararu si Mironescu au primit mandate de arest la salile de lectura din Bucuresti si Bacau pentru cate o luna de zile .culturi Neamt
Absolut nevinovati,  cei doi oameni de cultura nemteni sunt suspectati ca au falsat in timp ce cantau in corul bisericii fapt care a iritat structurile de la Ministerul Cultelor ce a dispus acordarea celor doi cu diapazonul de la DIICOT.
Cei doi mai sunt suspecti si de plagierea lucrarilor de doctorat, amadoi alegand tema „Micul asasin in societatea moderna” , in lucrarile lor regasindu-se fragmente copiate integral din tezele de corijare ale unor savanti slavi .
In cazul in care vor fi gasiti vinovati de plagiat sau de ridicarea tonului in corul bisericii cei doi oameni de cultura nemteni risca sa fie obligati la repetarea de minim 4 ori a cursurile facultatilor de arte frumoase, scolarizare destul de periculoasa cel putin pentru cel mai chipes dintre ei care risca sa fie casatorit obligatoriu in timpul cursurilor si sa petreaca foarte des noaptea nuntii alaturi de colegii de studii aprofundate .
Speram ca in cazul in care sunt gasiti vinovati de plagiat sa fie aiba parte de o perioada cat mai lunga de studii aprofundate .

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. mitik spune

  Iubasc artele frumoase, veritabile,autentice si ma bucur daca tot mai multi ” muritori de bine”…le vor frecfenta.
  Doamne-ajuta Neamtul nostru, sa scapam de faime proaste, mizerii si abuzuri! Sa se azeze iar valorile pecara lor normala…
  Sa nu-mi fie rusine ca nu ma pricep sa mint, sa fur, sa-nsel…

 2. Felicitări! spune

  Am „pus botu’ ” la ştire…

 3. marius spune

  @ admin : adicatelea,nu mai are omu voie sa-si expuna o parere contrara,scrisa frumos,civilizat,fara greseli de ortografie,ca,GATA, se cenzureaza ?
  Pai,v-ati schimbat obiceiurile democratice d-lor ?

 4. cititor ziar de Piatra Neamt spune

  Urmeaza arestarea ” RECHINULUI ” – astazi am inteles ca la operat, ori numai se „spune” ca a fost operat , deoarece se stie ca trebuie sa mearga si sa le predea la „facultate ” lui Bogdanel si Mironel ” pe o perioada de peste 30 de anii…..sa speram.

  Scapa „PERLA MAFIEI INTERLOPILOR din Romania ” de aceasta eticheta ??? si revenim la PERLA MOLDOVEI ??

 5. marius spune

  Aveti un scris cursiv,inconfundabil,incursiunile d-vs in lumea literara,ma duc cu gandul ca s-ar putea sa fiti in strafundul d-vs un incurabil ,fundamentalist satiric .
  Curgerea timpului,ne va dovedi,daca am avut dreptate.
  Eu nu pot decat sa va incurajez,sa continuati a scrie.

  1. marius spune

   Va rog sa nu considerati comentariul meu o futilitate.

  2. marius spune

   Irefutabil TALENT.
   Gata,nu va mai dau linku’ El exista !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate