Oamenii buni s-au unit și au sprijinit 3 proiecte ale Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

0

„Dacă am avea mai multă grijă de noi, noi între noi, lumea ar fi mult mai bună și viața nu ni s-ar mai părea atât de grea, pe alocuri imposibilă. Fii bun cu omul de lângă tine, cu cel rănit, cu cel care suferă, cu cel care nu are ce mânca sau pe ce pune capul seara. Fii bun cu tine, în primul rând. Miracolele sunt până la urmă oameni cu inima mare. De atât e nevoie să schimbăm poate viața unui om. Să fim acolo când i se mișca pământul sub picioare. Să îl luam de mână când a plecat toată lumea și să îl ghidăm prin beznă.” – Carmen Suciu

A IV-a ediție a Festivalului de Caritate „Ella Suciu” a fost un adevărat succes, reușind să adune la Cort Imperial Turturești, în cele două zile de desfășurare (11-12 septembrie), oameni cu suflet bun. Scopul a fost acela de a strânge donații pentru a sprijini trei mari proiecte ale Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț:

  • Proiectul „Fii un pas pentru Luca”
  • Proiectul „Dăruiește vederea lui Sebastian. Sprijină un tânăr să termine liceul”
  • Proiectul „Prevenirea abandonului școlar” – susținerea a 250 de copii prin achiziționarea a 250 de ghiozdane, rechizite și îmbrăcăminte pentru noul an școlar 2020 – 2021.

Sponsori principali: Asociația „Culiță Tărâță”, Cort Imperial, Kotizia Astoria, Roman TV, Ziar Piatra Neamț, Corvin Sound.

Organizator: Asociația „Născută Înger”.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în cele două zile ale Festivalului „Ella Suciu”, ediția a 4-a, What’s Up, Los Anonimos, Clubul „Bambina”, grupul Voluntarii Îngerilor de la Liceul de Arte ,,Victor Brauner”, Amalia Vlad, voluntara Dănilă Ana Maria, Ana Maria Ilioaia, Annami Couture, Loredana Cojoc, Raluca Ciucanu, Maria’s Ladybugs, House 111 pentru obiectele deosebite puse la licitații și sponsorilor principali: Asociația „Culiță Tărâță”, Cort Imperial, Kotizia Astoria, Roman TV, Ziar Piatra Neamț, Corvin Sound. Le mulțumim infinit.

Am strâns suma de 10.000 lei din care vor fi redictionați așa: Luca 2500, Sebastian 2500 și 5000 pentru cei încă 60 de copii care trebuie să meargă la școală.

Mulțumim tuturor pentru participare, pentru că au ales să ne fie alături. O supriză plăcută am avut-o din partea lui What’s Up. Am descoperit în el un om cald, iubitor de oameni, un om sensibil și plin de iubire și dăruire căruia îi mulțumim infinit pentru că îi pasă, că este empatic cu cei aflați în dificultate.”, a declarat Carmen Suciu.

Puteți în continuare să sponsorizați unul din cele trei proiecte de mai sus în contul Asociației Născută Înger, Piatra Neamț, CUI 36063530, cod IBAN RO58BTRLRONCRT0345309301, Banca Transilvania, Piatra Neamț, cu mențiunea denumirii proiectului sponsorizat FESTIVALUL DE CARITATE „ELLA SUCIU” PIATRA NEAMȚ, EDITIA A IV-A, 11-12 SEPTEMBRIE 2020.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate