Oamenii buni fac minuni în timp record. Titi a fost scos din iadul în care locuia (NEAMȚ)

0

Pe 11 iunie vă prezentam cazul lui Titi, un bărbat din comuna Girov, fără picioare, care locuia în condiții insalubre, de nedescris. (click aici pentru articol) Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, prin voluntarii săi, s-a implicat în acest caz și salvarea a venit chiar a doua zi de la Mădălina Ciubotaru și Organizația de femei PRO România, care au început demersurile pentru internarea bărbatului într-un centru din Roznov.

Într-un timp record s-au făcut demersuri pentru obținerea documentelor necesare și efectuarea testului pentru COVID. Astăzi, Titi a fost preluat de voluntari cu ambulanța și va ajunge pe mâini bune.

„Încă o misiune îndeplinită! Iubirea de Dumnezeu și om ne unește întotdeauna în fapte bune. Azi, cu sprijinul dragei mele Mădălina Ciubotaru și Organizația de femei PRO România am reușit să-l luăm pe Titi din iadul în care locuia. Mâncat de șobolani, purici, păduchi, ajunsese la limita disperării. Mulțumesc și dragelor mele Drăgoi Mary și Anamaria Mihaela Ilioaia pentru ajutorul oferit.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Mulțumim tuturor celor implicați în rezolvarea acestui caz!

Cei care pot oferi ajutor pentru cazurile Asociației o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate