[UPDATE/Neamț: S-a găsit o soluție. Va fi internat într-un centru] Fără picioare, IMPLORĂ să fie scos din IAD!

0

UPDATE 12 iunie 2020:

Mădălina Ciubotaru, împreuna cu Organizația de femei PRO România, a început demersurile pentru internarea bărbatului într-un centru din Roznov, imediat ce vor fi finalizate documentele necesare și i se va efectua testul pentru COVID. Mulțumim pentru implicare!

„Încă o zi în iad! Iar am ajuns în iad, unul al neputinței, al ignoranței, unul în care un om infirm se zbate să supraviețuiască să nu-l mănânce noaptea șobolanii, puricii și păduchii. Are o mamă bolnavă de peste 80 ani care nu-l mai poate îngriji. Când dragele mele Ana Maria Ilioaia și Drăgoi Mari mi-au povestit, nici nu am stat pe gânduri, am plecat la acest suflet să îi aducem barem o clipă de alinare.”

Aceste este începutul unui mesaj primit de la Carmen Suciu, sufletul voluntar al Asociației „Născută Înger” din Piatra-Neamț. Carmen Suciu este un om neobosit pentru care expresia „NU SE POATE” nu există. Am prezentat în publicația noastră nenumărate cazuri și apeluri gestionate de această Asociație și vă rugăm să fiți și de această dată alături de Carmen Suciu în rezolvarea acestei situații absolut dramatice.

Un bărbat fără picioare din comuna Girov, sat Turturești, trăiește efectiv în iad. Izolat într-o încăpere plină de șobolani, purici, păduchi și mizerie crâncenă, singura lui speranță este că cineva îl va scoate de acolo. Stă ca într-o carceră și abia vede lumina zilei, iar când un om îi trece pragul îl privește ca pe unica lui salvare… Din păcate, încă nu sunt soluții pentru el.

Este în evidența DGASPC cu handicap, având venituri de 1300 lei. Din motive pe care nu le înțelegem, se pare că acesta nu beneficiază de însoțitor. Așa a ajuns să fie îngrijit de mama lui, dar, după cum se poate observa și din imagini, bătrâna este complet depășită de situație. Este absolut necesară internarea lui într-un centru special. Imaginile de la fața locului sunt imposibil de acceptat și înțeles în anul 2020!

„Cu lacrimi în ochi ne-a implorat să-l luăm de acolo, să-l ducem într-un centru. Poate ne îndrumă cineva unde îl putem interna, într-un centru în care să-i fie bine, curat, să aibă mâncare și un televizor. Stă în condiții inumane!”, continuă Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

Suntem considerati un popor generos si ospitalier, dar ne mor copii in spitale pentru ca nu le putem plati tratamentele, ne mor copiii si batranii de foame si frig pentru ca ignoranta tuturor ucide, lent, dar sigur. Am zile (mai mereu) cand ma simt un cersetor, cand pur si simplu imi iau capul intre maini, plang sa nu ma vada nimeni, intrebandu-ma: azi ce mai fac, cum mai rezolv, incotro sa mai ma duc??? Cazurile sunt din ce in ce mai multe, mai grele, oameni ajunsi pe malul prapastiei, copii chinuiti, batrani infometati, si eu?? Un actor intr-un film de proasta calitate numit: viata! Un cersetor care cerseste la portile fiecarui suflet un dram de compasiune pentru cei care s-au nascut in iadul neputintei. Umbre, lumini, nepasare, neiubire, totul trasformat in material, dar vine o zi cand nimic din toate acestea nu vor mai conta!

Sa nu dam vina pe Dumnezeu pentru fiecare greseala a noastra, pentru rautatea, ura si egoismul cu care ne-am imbracat, precum un strai de sarbatoare. Nu Dumnezeu ne alege guvernul, nu Dumnezeu ne-a taiat padurile, nu Dumnezeu ne-a trasformat in ignoranta, doar NOI, toti, suntem raspunzatori pentru dezastrele ce sunt si ce vin. Chiar si pe Dumnezeu l-am transformat in afacere, il vindem si cumparam in fiecare zi. Sa ne asumam si sa fim responsabili pentru ceea ce suntem si facem. O zi in iubire de Dumnezeu si om va doresc!”, este mesajul transmis de Carmen Suciu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate