O tresă în plus pentru 55 de jandarmi nemțeni

0

În fiecare an, ziua de 1 august aduce bucurie și emoție pentru jandarmii ce și-au îndeplinit stagiul minim în grad, prin înmânarea noilor epoleți, la care se adaugă o nouă tresă.

În cadrul unei festivități cu dublă semnificație, vineri, 31 iulie, cei 8 ofiţeri şi 47 de subofiţeri au făcut un pas în față și au primit noile grade de la comandantul unităţii, ca pe o bine-meritată răsplată a muncii depuse până în prezent, în slujba cetățeanului și a Jandarmeriei Române.”, precizează IJJ Neamț.

Conform Statutului cadrelor militare „gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar”.

„Cu același prilej, celor 2 colegi care au trecut în rezervă cu drept la pensie le-a fost înmânat câte un hrisov de cinstire, în semn de recunoștință pentru competența, răspunderea și pasiunea dovedite în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Noi le urăm multă sănătate, pensie îndelungată, linişte şi fericire alături de cei dragi!”, a mai transmis IJJ Neamț.

sursa foto: IJJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate