O performanță unică pentru politica nemțeană. Preşedinte al Comisiei pentru revizuirea Constituţiei a fost ales senatorul PSD de Neamț, Ioan Chelaru

0

i-chelaru
O performanță unică pentru politica nemțeană. Preşedinte al Comisiei pentru revizuirea Constituţiei a fost ales senatorul PSD de Neamț, Ioan Chelaru.

Vicepreşedintele Senatului, domnul senatopr Ioan Chelaru, a fost ales, în unanimitate, de catre reprezentanții tuturor partidelor politice, în funcţia de preşedinte al Comisiei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei.
Dmnul Ioan Chelaru a primit prin această numire unul dintre cele mai mari semne de apreciere și recunoaștere profesională dar și politică pe care îl poate primi un specialist in drept din România. Nu știu ce ar putea fi mai sus in materie de drept decăt președintele comisiei care revizuiește Constituția facută de cei mai mari specialiști in domeniu.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate