Doamna Emilia Arcan, un exemplu de cum se face un cadou de 8 Martie

6

emilia-arcan
În după-amiaza zilei de luni, în zona pieței Dărmănești erau strânse la un loc mai multe persoane. De la distanță nu se înțelegea clar ce se întâmplă dar zoom-ul aparatului foto a surprins-o pe doamna vicepreședintă a Consiliului Județean Neamț oferind flori și ceva cadouri unor doamne, majoritatea în vârstă.
Diferența între acțiunea doamnei Emilia Arcan și restul acțiunilor pe care le-am vazut în presă a constat în faptul că înmânarea cadourilor și florilor nu s-a făcut în fața camerelor de luat vederi. Presa nu a fost invitată și nici nu am observat însemne de partid ca să bănuim o activitate cu iz politic.
Mai mult de atât, am aflat că efortul financiar a fost considerabil, doamna Arcan împărțind astfel de daruri în mai multe locuri din Piatra Neamț și în ceva comune de prin județ.
Contactată telefonic, doamna Emilia Arcan nu a vrut să comenteze acțiunea spunând că a făcut niște cadouri  câtorva doamne din Neamț ”așa, de la suflet la suflet” și că nu a anunțat presa pentru că nu a dorit mediatizare.
Noi nu putem decât să o felicităm pe doamna Arcan pentru modul în care a înțeles să ofere o floare și sperăm ca ceilalți politicieni să învețe ceva. Gesturile frumoase care se fac pentru oamenii de pe stradă ar trebui să se facă pentru oamenii de pe stradă, nu pentru camerele de luat vederi în fața cărora să ne povestească cum nu mai pot unii de grija cetățenilor și ce sentimente de dragoste au la adresa acestora…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. motanu'descaltat spune

  gata, a inceput campania electorala cu pupaturi, flori si multe creere spalate!! hai votati partidul acesta k este ghine!!

 2. Iulica Mares ( PSD ) spune

  Felicitari doamna Emilia Arcan

 3. Curios spune

  Da voi ce faceati acolo ?

  ADMIN: Orice jurnalist când vede mai mulți oameni adunați la un loc se oprește poate e un subiect …și a fost 🙂

 4. Irina spune

  JOS PALARIA DOMANA ARCAN

 5. Popescu spune

  Incredibil
  Fara camere de luat vederi ?
  Nu a mai avut bani de dat la reclamă sau e pe bune ?

 6. Cornel Balan spune

  Ma spurprinde placut sa vad asa cava. Nu stiam cine e aceasta doamna dar dupa acest articol am cautat pe net si am vazut cine e. Bravo !!! O DOAMNA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate