O parte dintre liberalii pietreni cer schimbarea președintelui PNL Piatra Neamț, Radu Surugiu

2

Pe data de 24 am scris un articol despre războiul care a început în PNL și despre faptul că urmează să se organizeze o ședință în care să se ceară înlocuirea președintelui PNL Piatra Neamț, Radu Surugiu.
Intenția publicației noastre a fost să nu dezvoltăm subiectul dar, din păcate, un lider PNL pe care noi îl stimăm foarte mult s-a grăbit să vorbească discuții și să arunce pe internet declarații de presă care contraziceau informațiile din articolul nostru. După această declarație neinspirată a domnului Mihai Obreja ne vedem nevoiți să lămurim lucrurile.
Ședința de care se zice că a fost liniștită a fost de fapt furtunoasă. În finalul ședinței s-a făcut o petiție scrisă către conducerea centrală a PNL în care se preciza că „Nu se poate lucra cu actualul președinte, Radu Surugiu” și roagă conducerea de la București „să se ia măsuri în vederea înlocuirii acestuia”.
Existența acestei petiții, conținutul ei și modul de redactare colectiv au fost recunoscute și asumate de 3 surse diferite care au participat la această ședință, inclusiv de domnul Mihai Obreja căruia îi mulțumim că nu a încercat să ne ascundă adevărul.
De acum rămâne să vedem dacă scrisoare va fi aprobată și de președintele PNL Neamț, dacă va pleca fără aprobarea lui, sau dacă i se va schimba forma cu toate că au fost prea mulți de față ca să se poată face așa ceva.
Corect ar fi ca scrisoarea în care se cere demiterea lui Radu Surugiu să ajungă la București, nu să fie făcută pierdută doar pentru că am scris noi de ea…

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Privitor spune

    In Neamt, nu-s partide si lideri, doar oarece papitoi (slugi preaplecate si vandute Bucurestiului). ei insasi pusi pe capatuiala natanga, iar restul (adica majoritatea), is o imensa masa de manevra, exploatata diversionist si pusa la dispozitia centrului de mentionati dornici de parvenire. Ironic papitoi blocheaza orice ascesiune a oricarui nemtean onest si cinstit – „liberalii (adica cumetria dintre pedelepre si penali) nu-s decat etalonul mojiciei prezentate mai sus.

  2. Lolita spune

    Ce palpitant !!! Tovarasii se cearta de la cascaval si cum va fi impartit !!!! Dar cine vine cu cel mai mult cascaval oare se stie ? Cine da cu banu ‘ e barosanu ‘.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate