O nouă „perlă” scoasă pe rețelele de socializare: Păruială între fete, într-un liceu din Piatra-Neamț

0

O nouă filmare cu un eveniment regretabil petrecut într-un liceu din Piatra-Neamț a început să circule astăzi pe rețelele de socializare. Un conflict spontan a izbucnit între două fete, într-o clasă, și au început să se tragă de păr, să se agreseze reciproc și să se împingă prin bănci. Colegii au dat dovadă de spirit civic și au reușit într-un final să le despartă.

Filmarea a ajuns și în posesia polițiștilor, care, potrivit surselor noastre, au investigat cazul. Evenimentul se pare că a avut loc la sfârșitul anului școlar, în iunie 2021. Cazul este cercetat atât de poliție, cât și de unitatea școlară. Părinții celor două fete știau despre acest eveniment, dar nu au dorit să depună plângere, deoarece s-a considerat că „au fost motive copilărești”. În acest moment, nu știm dacă protagonistele nefericitului incident au beneficiat de consiliere psihologică și nici ce măsuri s-au luat în consecință.

Cu siguranță este nevoie de un efort comun, școală, familie, psihologi pentru a încerca să se gestioneze mai bine comportamentul actualelor generații de copii și, în primul rând, să se prevină astfel de evenimente care, odată apărute în spațiul public, agravează și mai mult situația acestor adolescenți.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate