O investiție care este cu adevărat utilă municipiului Piatra-Neamț

1

De foarte mulți ani, toată lumea a așteptat ca primăria să se ocupe de drumul până la telegondolă. Iată că în sfârșit acest drum se face, și se face bine, din ceea ce vedem noi.

Dincolo de utilitatea și necesitatea lui, cu siguranță acest drum va fi în viitor în topul preferințelor pietrenilor sau turiștilor care vor să facă o plimbare în aer liber și într-un peisaj deosebit.

Primarul Andrei Carabelea a precizat că în aceste momente se lucrează la rigolele de pe drumul de acces pe Cozla.

„După finalizarea acestora și în funcție de starea vremii, atunci când temperaturile vor permite, va începe refacerea zidurilor de sprijin. Estimarea noastră realistă este că drumul va fi gata în a doua jumătate a anului viitor. Proiectul de refacere a drumului include întregul tronson de la punctul de belvedere până în apropierea stației de sosire a telegondolei. Vom avea un drum care va asigura un traseu de agrement practicabil tot timpul anului pentru pietreni și turiști. Și, așa cum am promis, circulația rutieră va fi închisă pe acest drum, pentru că muntele este pentru oameni, nu pentru mașini.”, a precizat Andrei Carabelea.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ferenț Constanța spune

    Nu cred. Mă uit la starea lucrărilor din zona Piața Centrală : cam în același stadiu, sunt nevoită să merg pe stradă, să risc să dea o mașină peste mine. Așa stând lucrurile, nu mai cred că se va face ceva în zona telegondolei. Promisiuni. Și mai mult : acțiuni inutile pentru toți locuitorii orașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate