O inedită vizită la Fabrica Coca-Cola din Ploiești

1

Un grup de elevi coordonați de Karina Cojocariu, Cătălina Tudose și Romeo Roman, cadre didactice la Liceul „Vasile Conta” din Tg.Neamț, au făcut o vizită educațională la Fabrica Coca-Cola din Ploiești. Vizitarea fabricii a fost spijinită de Junior Achievement România, o cunoscută organizație care implementează în şcoli programe de educaţie economică, antreprenorială, financiară şi de orientare profesională.
Cu acest prilej elevii au vizitat câteva dintre muzeele din București și au fost spectatorii Teatrului de Comedie, unde au vizionat piesa lui Caragiale “O scrisoare pierdută” în regia cunoscutului regizor Alexandru Dabija. La final, elevii târgunemnțeni au urcat pe scenă și au făcut fotografii alături de îndrăgiții actori: Marcel Iureș, George Mihăiță, Dorina Chiriac și nemțeanul Dragoș Huluba. Cadoul oferit elevilor de directorul George Mihaiță a fost un afiș al piesei “O scrisoare pierdută” cu semnăturile tuturor actorilor din distribuție.
Vizită elevilor a continuat la Politehnica din București, unde s-au întâlnit cu doamna senator Ecaterina Andronescu. Elevii au primit informații privind oferta educațională și baza de cercetare științifică a universității bucureștene chiar de la doamna senator, cea care a făcut o invitație tuturor celor prezenți la educație, inovație și pregătire continuă.

(foto: elev Cosmin Diaconița)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    O proba ca se pot organiza lucruri frumoase

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate