O idee proastă a actualului guvern a dus la dispariția a peste 1.000 de locuri de muncă din Neamț

2

Guvernul PNL-PSD-UDMR s-a gândit să facă mai mulți bani de pe spinarea celor care muncesc și au stabilit că indiferent că un om muncește 2 ore sau 8 ore pe zi să se plătească pentru el aceleași taxe și impozite.

Astfel, mulți patroni care aveau angajați cu jumătate de normă sau cu mai puțin de 8 ore au renunțat la acei angajați pentru că ar altfel ar fi ajuns să plătească la stat mai mult decât dădeau angajatului.

În județul Neamț, după prima lună de aplicare a proastei idei a guvernului cu suprataxarea muncii part-time s-au închis peste 1.300 de contracte de muncă cu normă parțială și asta doar în prima lună. Cine știe câte locuri de muncă vor mai dispărea în Neamț din cauza supraimpozitării muncii.

Credem că este inutil să vă amintim că, în campania electorală, atât PNL-ul care se mândrește cu guvernarea liberală, cât și PSD-ul care le-a devenit partener de guvernare spuneau că vor reduce impozitarea pe muncă, dar, după cum vedem cu toții, lucrurile stau taman invers.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Onelian spune

    Guvernul lucreaza cu picioarele nu cu tartacuta fiindca nui ajuta fiind majoritatea niste habarnisti numiti politic
    Atata timp cat politcul nu dispare din guvern si administratie totul va merge asa cum se vede…..anapoda.

  2. cetatean spune

    Incurajeaza lenea; cei care stau degeaba primesc ajutoare iar noi care ne imbolnavim de atata munca si ni se opresc atatea taxe si impozite, tragem la jug pt ei, paerlamentarii. 8ncurajeaza hotia corupția inrobirea manipularea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate