O idee de cadou pentru cei dragi? Irina Petrea este artistul care dă viață portretelor

7

Irina Petrea este o tânără din Neamț cu un talent care a transformat-o în artist. Absolventă a unui liceu de arte, Irina a ales cariera de grafician, oferind celor interesați idei de cadouri deosebite pentru cei dragi. Pagina sa de facebook este o colecție de portrete și nu numai, realizate cu îndemânare și iubire pentru arta desenului.

Spune-ne câteva cuvinte despre tine, pentru a afla cine este în spatele desenelor.

Pot să spun că am ajuns la frumoasa vârstă de 25 de ani și încă mă simt ca un copil. Asta pentru că am și eu un copil, la rândul meu, și îmi trăiesc copilăria a doua oară o data cu el. Băiatul meu are 6 ani jumătate, ceea ce înseamnă că a venit pe lume când eu eram încă la liceu. Am făcut liceul de arte, care mi-a oferit calificarea de grafician.

Cum a început totul?

Povestea de început a activității cu portretele chiar este interesantă, dacă pot spune așa. La început era doar un act de caritate pentru o mătușă. În 2014 a decedat un unchi foarte drag sufletului meu, iar mătușa mea era în dificultate financiară. Asta a fost soluția mea, banii strânși de pe portrete să îi ofer ei. La un moment dat nu a mai dorit să fie sprijinită, iar eu am continuat, urmând ca această activitate să fie sursa mea de venit.

Care este tehnica lucrărilor tale și unde le putem găsi?

Portretele sunt făcute în grafit sau cărbune. Lucrez după fotografii, pe foi profesionale, special create pentru desene.
Prețurile diferă în funcție de dimensiune, număr de persoane, fotografie. Destul de des adaug oferte pentru a aduce avantaje clienților, sperând să îi bucur.
Se găsesc pe pagina mea de facebook foarte multe desene. Multe lucrări nu sunt făcute publice, după preferințele clienților.
Desenez orice, de la flori și animăluțe la oameni și mașini. Orice!
Pagina mea de facebook este www.facebook.com/comenziportrete, dar mai pot fi găsită și la numărul de telefon 0754944591 sau email comenziportrete@yahoo.com. Pot trimite oriunde în țară prin poștă sau curier. 
Mulțumesc! Vă aștept cu drag!

În speranța că doriți să oferiți unei persoane dragi un cadou frumos, o puteți contacta pe Irina pentru a o cunoaște mai bine și a vă bucura de talentul și creațiile ei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Miki spune

  Este un om minunat,un creion liber, plin de emoție și responsabilitate în tot ceea ce face…respect mămică…sa fiți sănătoși și alese binecuvântări!Cu prețuire mereu…

 2. Ana-Maria spune

  Are un talent extraordinar și este un om deosebit. O recomand cu incredere!

 3. Lacry spune

  Am făcut și eu un portret la Irina și am fost pe deplin impresionată. Recomand cu căldură!

 4. Oana spune

  Am invatat la acelasi liceu cu Irina,tot la arte plastice. Iti doresc mult succes in ceea ce faci. Esti extraordinara!

  1. Irina Petrea spune

   Multumesc!

 5. Mihai spune

  Un artist desăvârșit, îl recomand cu incredere 🙂

 6. Irina spune

  Multumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate