O femeie de 55 de ani, depistată de polițiști cu țigări de contrabandă

0

contanabda-cu-tigari

În ziua de 03.01.2017, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra-Neamţ au depistat în Piaţa Bistriţa o femeie de 55 ani, care comercializa ţigări de contrabandă, provenite din Republica Moldova. În urma controlului efectuat au fost identificate 244 de ţigarete, de diferite mărci, care au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, a fost ridicată şi suma de 10 lei, provenită din comercializarea unui pachet de ţigări către un minor.
Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.  Totodată,  femeii i-a fost aplicată și sancţiunea contravenţională, pentru nerespectarea prevederilor articolului 3, alineatul 6^1 din Legea 349/2002, respectiv interzicerea vânzării produselor din tutun tinerilor cu vârsta sub 18 ani.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate