O femeie de 50 de ani, jefuită pe o stradă din Piatra-Neamț

3

În ziua de 24 octombrie a.c., lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț , au fost sesizați de o femeie de 50 ani din municipiu, despre faptul că în cursul aceleași zile a fost victima unei infracțiuni furt-piatrade tâlhărie, fiind deposedată de către persoane necunoscute de o geantă în care se afla suma de 200 lei și documentele personale. În urma cercetărilor, lucrători din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat la data de 28 octombrie, pe raza municipiului, doi suspecți cu vârste de 21 și 15 ani, ambii din Piatra-Neamț .
Polițiștii au dispus reținerea suspectului major pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, iar la data de 29 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt a luat măsura controlului judiciar pentru 60 zile împotriva acestuia. Suspectul minor este cercetat în stare de libertate și urmează să fie expertizat pentru stabilirea discernământului.
Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. florin spune

    In curand vom ajunge sa ne sfasiem ca fiarele. Ori se face ordine in acest oras, cu pretentii de oras turistic, ori incepem sa ne facem singuri dreptate! Cum adica sa fii atacat pe strada ziua in amiaza mare? Niste muscosi sunt in stare sa bage oameni in spital si sa raspandeasca teroare peste tot pe unde misuna.. De ce? De ce permiteti sa se intample toate astea? Se cheltuie bani pe tot felul de tampenii. Politia locala e prezenta numai ca sa dea frumos? Avem info… nustiuce prin toate cartierele. Cat ne costa aceste marafeturi? De ce nu puneti camere de supraveghere? Nu va mai prefaceti ca va pasa!!! Rusine sa va fie! Sunteti sefi in estul salbatic.

  2. Ion Românu' spune

    Atâta timp cât gardienii publici sunt porecliti politisti locali şi isi arogă dreptul de a opri şi verifica mașini în trafic, li se va parea sub demnitatea lor să asigure ordinea şi liniștea publică, să patruleze per pedes, să combată cersetoria şi huliganismul. În atare situație, acest gen de fapte o sa fie din ce în ce mai dese.

  3. Elena Ciausu spune

    Pt unii trântori este mai simplu sa fure decât sa muncească.Ar trebui puși la săpat de șanțuri sa afle valoarea banului muncit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate