[ACTUALIZARE] O avarie la instalația de apă a blocat activitatea la Evidența Populației și la Taxe și Impozite

0

În această dimineață, din cauza unei avarii la instalația de apă, s-a suspendat temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).

În jurul orei 12, primăria Piatra-Neamț a transmis că activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor din incinta Mall Forum Center se desfășoară în prezent în condiții normale.


Din cauza avariei înregistrate în această dimineață rămâne suspendată doar activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite.

Plățile pot fi efectuate în continuare la ghișeul situat în Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț, de pe str. Ștefan cel Mare nr. 6-8.
Vom reveni cu informații actualizate imediat ce situația se va remedia.

a transmis Primăria.

ACTUALIZARE 7 APRILIE:

Vă informăm că în această dimineață a fost reluată activitatea cu publicul la Direcția Taxe și Impozite Piatra-Neamț din incinta Forum Center, suspendată ieri ca urmare a avariei înregistrate la instalația de apă. Sunt funcționale în prezent 3 dintre ghișeele Direcției, iar plăți se pot efectua și la ghișeul Direcției Taxe și Impozite din sediul Primăriei Piatra-Neamț din strada Ștefan cel Mare, nr. 6-8, Biroul de Relații cu Publicul (camera 20), a transmis Primăria.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate