[ACTUALIZARE] O avarie la instalația de apă a blocat activitatea la Evidența Populației și la Taxe și Impozite

0

În această dimineață, din cauza unei avarii la instalația de apă, s-a suspendat temporar activitatea Biroului de Evidență a Populației și a Biroului de Taxe și Impozite Locale din incinta Forum Center de pe str. Cuiejdi (lângă Piața Centrală).

În jurul orei 12, primăria Piatra-Neamț a transmis că activitatea Biroului de Evidență a Persoanelor din incinta Mall Forum Center se desfășoară în prezent în condiții normale.


Din cauza avariei înregistrate în această dimineață rămâne suspendată doar activitatea cu publicul a Direcției de Taxe și Impozite.

Plățile pot fi efectuate în continuare la ghișeul situat în Biroul de Relații cu Publicul (camera 20) din sediul Primăriei Piatra-Neamț, de pe str. Ștefan cel Mare nr. 6-8.
Vom reveni cu informații actualizate imediat ce situația se va remedia.

a transmis Primăria.

ACTUALIZARE 7 APRILIE:

Vă informăm că în această dimineață a fost reluată activitatea cu publicul la Direcția Taxe și Impozite Piatra-Neamț din incinta Forum Center, suspendată ieri ca urmare a avariei înregistrate la instalația de apă. Sunt funcționale în prezent 3 dintre ghișeele Direcției, iar plăți se pot efectua și la ghișeul Direcției Taxe și Impozite din sediul Primăriei Piatra-Neamț din strada Ștefan cel Mare, nr. 6-8, Biroul de Relații cu Publicul (camera 20), a transmis Primăria.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate