Incendiu în Neamț manifestat cu flacără deschisă. Proprietara a suferit atac de panică (IMAGINI)

0

La ora 04:09, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Ticoș din comuna Bicazu Ardelean.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicazu Ardelean, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Bicaz Chei.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul și la acoperișul unei anexe gospodărești, la acoperișul locuinței cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la anexele gospodărești aflate în gospodăria învecinată.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.
Au ars: anexa gospodărească cu suprafața de 35 mp, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 30 mp și 2 mc de cherestea amplasați în gospodăria învecinată.
Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Proprietara locuinței, în vârstă de 74 de ani, a suferit atac de panică, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Bicaz.

ISU Neamț

Imagini de la intervenția pompierilor:

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate