Nu vă mai plângeți că nu aveți apă. Asta ați votat, asta beți!

9

Azi, panică mare la Piatra-Neamț și împrejurimi. S-a oprit furnizarea de apă din cauza unei avarii.
Păi, de 27 de ani s-au votat numai politicieni care au făcut orice cu banii mai puțin să schimbe conductele lui Ceaușescu. Ce se așteptau pietrenii, să meargă instalațiile un milion de ani?

Din 2010 scriem și scriem că majoritatea conductelor de apa ar fi trebuit schimbate de zece, douăzeci de ani și că din această cauză sunt avarii și pierderi de 50-60% și tot atragem atenția că vom ajunge ziua în care să nu mai avem apă și vom merge la pompe. Tot felul de politicieni vin și vă spun de 20 de ani povestea cu scăzutul prețului la apă, ceea ce înseamnă investiții zero în schimbat conducte sau modernizări și culmea, voi cei care vă plângeți acum îi aplaudați și visați la reduceri de prețuri care nu se vor întâmpla niciodată.

-Ați cerut sărbători, zile libere și concerte, ați avut. Ați cerut multă asistență socială, salarii mari la bugetari și să nu iasă corupții din pușcărie? Vi s-au îndeplinit cerințele.
– Ați cerut vreodată distribuție de apă la standarde europene cu rețele igienice și fără porcăria asta de clorinare? Nu, voi ați vrut doar prețuri mai mici și acum beți ce puteți sau mergeți cu găleata la pompă.
– Ați cerut vreodată politici sociale pentru copii rromilor? Nu, voi ați zis ”să-i ia dracu’ de țigani” și acum vă tâlhăresc ziua în amiaza mare și nu aveți ce să le faceți pentru că sunt minori.
– Ați cerut vreodată pedepse sau sancțiuni severe pentru bugetarii care vă sfidează pe banii voștri? Nu, voi v-ați bucurat că puteți rezolva lucruri cu pile și cunoștințe, o ciocolată sau o pungă de cafea și acum vă sfidează toți funcționarii.
– Ați cerut vreodată ceva care nu ține direct de confortul personal sau burta voastră? Dacă da, acest articol nu vi se adresează. Dacă nu, puneți mâna pe găleți și mergeți la coadă la pompă. Hai pa!

I.R.

Înainte de a scrie acest articol am dat mai multe telefoane la mai mulți politicieni sau funcționari care au deținut poziții cheie în administrarea și conducerea acestui județ și am întrebat dacă vreodată, vreun cetățean, asociație de locatari, ONG, partid, consiliu, ceva, le-a cerut să schimbe instalațiile de distribuție de pe vremea lui Ceaușescu sau să treacă de la clorinare la osmoză inversă. Toți au răspuns. Nu, niciodată. Unul singur a spus că au fost cerute aceste lucruri de un fost director de la Apa Serv, dar nu de cetățeni sau de reprezentanții lor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Cristi Poncu spune

  Magarii ca la noi nu se fac nicaieri.

 2. Drangu Anisoara spune

  Ce vina are cetățeanul? A sperat , a votat , si in sfarsit a primit ! Mai odinioară parca era mai bine!!

 3. Kitty Leonte spune

  Foarte tare articolul asta!!!

 4. Iulian Dochita spune

  Să rezolve situația ăia care au votat….Mulți Dom’le dar cât costă halatul.!?…

 5. Aiurica spune

  Hopa!

 6. Pensiunea Balan spune

  Apaserv e lasata de noi sa se comporte asa

 7. Mirel Andrisoaei spune

  Corect zis Codrine
  Dar la noi compania apa serv e o vaca buna de muls de partidele politice uni ziaristi etc

 8. Craciun Marius spune

  Rusine apa serv!

 9. Raluca Oana Roibu spune

  Acuma, sincer vorbind, nu trebuiau sa ceara cetatenii ci Apa serv sa fundamenteze temeinic aceasta necesitate a modernizarii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate