Nu mai pot cu atatia specialisti in interlopi

0

Haideti sa mai vedem odata cum se formuleaza acuzatiile din burta pentru oameni care sunt suspecti ca fac parte din grupari infractionale si poate ca ei chiar fac parte din ceva ca nu or fi politistii nemteni chiar nebuni, numai ca nu sunt capabili sa produca probe sau daca le produc sigur se gaseste cineva sa le taie avantul .
Daca noi am avut ocazia sa aflam de pozele facute de un sef de politie din Neamt cu un interlop in Caraibe, cu siguranta si serviciile sau altcineva stia. Daca noi am aflat de relatiile de prietenie intre interlopi si importante personalitati din lumea politica nemteana, cu siguranta si altii stiau si avem temeri ca aceasta a fost si este si baza protectiei multor lucruri necurate . Ipocrizia spatiului public nemtean este aceea ca se discuta in continuu de efect fara sa aiba curajul prea multi sa discute despre cauza, ceea ce inseamna ca dupa cum vedem cu ochiul liber s-a facut liniste printre interlopii cunoscuti din Neamt, dar eu zic sa stam linistiti ca se ridica altii, pentru ca cei care i-au sustinut sunt in continuare in libertate si trag sforile . Revenind la ultimele discutii din spatiul public, ia sa vedem ce ziceau politistii nemteni acum cativa ani  :
“Se detin informatii potrivit carora Marin Botez Adrian, liderul gruparii, are la locuinta sa din municipiul Piatra Neamt strada…….., sume foarte mari de bani, valuta si bijuterii, care sunt depozitate in sacose de plastic si telefoane mobile fara acumulatori. In dormitorul acestuia se afla doua seifuri in care se gasesc sume foarte mari de valuta, euro, dolari, provenite din furturi comise de membrii gruparii in strainatate. De asemenea, tot aici mai are arme albe si de foc. “
“Membri gruparii au fost implicati in mai multe conflicte stradale violente cu gruparea adversa condusa de Mararu Gheorghe, ultima dintre acestea avand loc in incinta Café Latino din Piatra Neamt la data de 16.11.2009.“
“Gruparea are ca obiect de activitate comiterea de infractiuni de trafic de persoane, proxenetism, trafic de armament si droguri, clonari de carduri bancare, infractiuni cu violenta, spalare de bani, camatarie, santaj, furturi si evaziune fiscala, fapte comise atat in spatiul UE ( Italia, Spania, Austria, Elvetia ) cat si in Romania ( Piatra Neamt, Bacau, Roznov ). Gruparea pare a avea o structura piramidala, este foarte numeroasa, iar membrii ei sunt grupati in retele de hoti, prostituate, transporturi de droguri etc., desfasurand activitatile infractionale in strainatate, in special.“
“Se pare ca membri gruparii au acumulat o avere de peste 40 milione euro, constand atat in bani cash cat si in bunuri imobile, terenuri, autoturisme de lux, zeci de kilograme de bijuterii.”
Aceste descrieri au atasate liste cu membrii gruparii infractionale si acestia sunt:
– Marin A.car1
– Acozmei C.
– Vicol I.
– Sandu V.
– Manea C.
– Tofan N.
– Dumitru G.
– Cucos M.
– Malasa T.
– Pancu F.
– Dumitrescu D.
– Pintea B.
– Petrache T.
– Petrache I.
– Asavei C.
– Anton F.
– Catana T.
– Beca D.
– Netu C.
– Bolocan L.
– Dumitrescu T.
– Stancuta M.
– Traistaru A.car2
– Pavaluca A.
– Vicovanu A.
– Gavrilut I.
– Purice V.
– Stoleru V.
– Savu F.
– Axinte V.
– Farcas D.
– Ursu L.
– Dimisca I.
– Zavate I.
– Mazilu V.
– Enache I.
– Balasa T.
– Lazar D.
– Stoica D.
– Ababei C.
Nu putem face publice in intregime aceste caracterizari, deoarece contin foarte multe date de identificare ale celor acuzati sau semnaturi ale emitentilor.

Lucrurile de mai sus sunt emanatia politiei nemtene in 2011 si desigur ca nu si-au gasit corespondent decat intr-un mic procent in realitatile anului 2013 si mai degraba, in opinia mea, sunt facute special la ordinul lui Mararu ca sa fie folosite contra celui cu care se afla in conflict .
Suntem ferm convinsi ca avem o multime de politisti si procurori cinstiti care nu sunt lasati sa isi faca treaba si care stiu cu exactitate cine l-a lasat , ajutat si protejat de lege pe Mararu sau pe Mironescu sa ajunga la nivelul la care au ajuns, ca spre deosebire de Tata care se spune ca ar fi facut banii in afara granitelor, cu fratii Mararu sau Mironescu e clara treaba ca au facut bani in frumosul tinut al Neamtului .
Sa nu uitam ca am mai avut in istoria orasului si alti interlopi care au fost favorizati de autoritati de au ajuns pana acolo incat se imbatau si ziceau in gura mare cine-i sustine si aici ne amintim de Geo Radulescu sau Mihai alias Eti .
Asadar haideti sa stam linistiti si sa privim cum se va naste noua generatie, ca la noi in judet mama camatarilor ramane mereu insarcinata in urma relatiilor amoroase cu oamenii politici sus pusi sau cu alti masculi feroce care impart dreptatea, pentru ca ce sa vez,i a disparut o generatie de smecheri si tocmai se naste alta, caci in continuare nemtenii naivi sunt victimele camatarilor care-i lasa fara case si prin incarcerarea fostilor interlopi nu s-a facut decat sa se treaca la o noua generatie mult mai abila in a ocoli legile si cu mult mai multe conexiuni decat batranii camatari care erau mai fara scoala si mai din topor .
Cat timp cei care favorizeaza sau inchid ochii la camataria nemteana vor fi in libertate, orice discutii despre interlopi sunt vorbe in vant si timp pierdut .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate