Noul șef al Jandarmeriei Române este din Neamț

11

Jandarmeria Română are un nou şef, originar din Neamț. Numit prin ordinul ministrului de Interne, Carmen Dan, colonelul Sebastian Cucoş va fi în următoarele şase luni șeful Jandarmeriei Române.

Sebastian Cucoş este din Neamț, are patru misiuni internaţionale la activ, a fost pe rând, comandant de pluton, comandant de companie, comandant de detaşament, comandantul detaşamentului român din Kosovo şi în 2011 a condus contingentul Ministerului Afacerilor Interne din Afghanistan.

În anul 2008, a fost rănit în Kosovo, însă şi-a adus în siguranţă cei 90 de jandarmi români la familiile şi copiii lor. De-a lungul timpului a primit numeroase distincţii naţionale şi internaţionale, dar cel mai mult se mândreşte cu titlul de tată, are 43 de ani şi este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2000.

Începând de ieri, colonelul Sebastian Gheorghe Cucoş, a fost împuternicit prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de șase luni, să îndeplinească atribuțiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române. Personalul Jandarmeriei Române mulţumeşte domnului general de brigadă Marin ANDREIANA pentru modul în care a gestionat activitatea complexă specifică acestei instituţii şi îi urează succes în noua funcţie domnului colonel Sebastian CUCOŞ.

Sursa: Jandarmeria Română

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. George Brem spune

  FELICITARI SEBI…ESTI MAREEE…MA BUCUR PENTRU TINE SI PENTRU FAPTUL CA AM FOST COLEGI DE LICEU…RESPECT…PERSEVERENTA DA ROADE…

 2. Mihai Miron spune

  E tot un cocos din aceiasi ograda cu aceleasi gaini :astai pui dar vin altii la randul lui!!!!!!!!!!

 3. Vasile Chirila spune

  Tatăl lui a fost cumva Șeful Poliției in Neamț ?

  1. Topliceanu Mariana spune

   Nu , tatal sau a lucrat la Posta romana

 4. Florin Cristian Balan spune

  Bravo ! Felicitări !

 5. Iulian Rontea spune

  bafta 🙂

 6. Tony Obreja spune

  Felicitari ,il stiu de cand era in academie ,am fost coleg de serviciu cu tatalsau ,fie-i tarana usoara ! S-ar fi bucurat mult daca ar fi fost in viata !

  1. Topliceanu Mariana spune

   E baiatul lui Cucos care a fost in tranzit ?

  2. Topliceanu Mariana spune

   Tony Obreja Ma bucur pentru reusita lui !

 7. Zenica Lucian Vasile spune

  Bv bv bv

 8. Ioana spune

  Felicitări !
  In sfârșit un om deștept , cinstit si responsabil !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate