Noul primar PNL îl critică pe fostul primar PNL. Chiar și simpatizanții lor s-au săturat…

2

Într-un moment de totală neinspirație, la dispoziție de partid sau poate asta este adevărata lui față, noul primar PNL al municipiului Piatra-Neamț a făcut o postare în care îl critică agresiv pe fostul primar PNL Dragoș Chitic, omul care l-a ajutat ani de zile și l-a sprijinit în mai toate activitățile.

Sătui de atâtea răutăți sunt chiar și cei care urmăresc postările noului primar și care mai direct sau mai cu perdea au sancționat această declarație prin care noul primar PNL zice că fostul primar PNL a sifonat bani și a făcut nasoale.

S.A. Andrei nu te lua dupa strategia sefului tau…te rog… fi doar Andrei Carabelea si fa ce iti doreai sa faci atunci cand ne-am cunoscut ……

Y.Y. mancati as gurita aia a ta…daca asa iti incepi mandatul, este rau tare….pune mana la munca….rupeti capul in realizarea proiectelor tale si pe urma arata ne ce ai facut tu si ce nu a facut Chitic…intr adevar,ce spui tu acolo,asa e…dar noi asta stim…

M.P. FELICITATI PENTRU REUȘITA. MULT SUCCES IN NOUL MANDAT. Nu sint pe placul nostru birfele, privind trecutul.Corect ar fi sa ne prezentați ceea ce face noul primar si echipa lui

A.C. Ce rost au toate astea??? Un primar înseamnă un om gospodar, care face mai multa administrație și mai putina politica. Postările acestea nu demonstrează decât contrariul și nu sunt de bun augur. …..

C.E.Haideți să nu ne mai uităm în urmă și să începem să construim viitorul!…. Dacă suntem capabili.

D.C.Eu zic sa nu mai comentati trecutul și sa va apucați de proiecte benefice orașului! Nu vad rostul acestor atacuri, mai ales ca acum sunteti primar. Ce a fost, se știe, eu una vreau sa vad ceea ce se va schimba. Succes✌️ P. S. Nu dau bine mizeriile astea, mai ales pt un om tânăr, cu perspectivă pt viitorul orașului!

L.A.Dacă tot v-am votat, ce rost are să faceți asemena postări în care să denigrați unele eșecuri ale domnului Chitic, în loc să remediați așa cum spuneați că veți face? Există destulă ceartă politică și suntem cu toții sătui să vedem asemenea comportament și cum se aruncă cu noroi. Eu una, sper că veți folosi cu cap și pentru cetățeni, statul pe care l-ați câștigat. Să nu uităm că dumneavoastră (ca și ceilalți foști primari ai acestui oraș), veți ceda acest post altei persoane…așa că, atâta timp cât sunteți acești 4 ani în „frunte”, faceți în așa fel încât să fiți mândru de realizările pe care le-ați făcut și să nu primiți reproșuri, la rândul dumneavoastră. Numai bine!

A.O. Gândesc cum e de aiurea să avem lucruri de spus și să nu le spunem – am putea fi considerați părtași dacă tăcem în același timp.Sper ca asta sa fie ultima postare despre fostul primar și să îl lăsăm să își facă treaba unde considera dumnealui de cuviință.Sincer, m-am saturat de postări despre fostul primar. M-am saturat rău de tot. M-am saturat să văd negativitate. Aceasta negativitate scade prezența la vot și încrederea în clasa politică. Războaiele politice încurcă electoratul…..

M.B. S-au terminat postarile cu multumiri si iar multumiri si mii de multumiri celor ce te-au votat si celor din partid ce te-au sustinut (fiecaruia in parte, in postari separate)…acum incepem iar sa aruncam cu noroi in cine a fost si ce a facut sau nu…nici bine nu s-a terninat campania pt primar si te-ai apucat de campania pt parlamentare 🙁…am aprecia mai mult sa vedem un start la toate promisiunile din campanie, ceva concret…nu au placut nici in campanie genul acesta de postari si de aratat cu degetul catre adversari 🙁…avem asteptari mari de la noul tanar primar si speram sa reziste si sa nu se lase tras si atras in aceasta mocirla politica locala si nationala. Succes!

M.C. Degeaba aruncăm cu pietre și noroi în fostul primar, nu pare frumos și nici loial,mai bine să taci și să faci, să vedem rezultate nu vorbe,de la un primar tânăr Pietrenii se așteaptă la cu totul altceva, seară bună! 🤔

T.M.Nu cred că asemenea postări îți fac cinste! Lasă trecutul și hai sa vedem ce poți TU realiza pentru Piatra Neamț! Atacurile la persoană nu duc nicăieri! Așa cum spuneai fapte nu vorbe!

I.R.Nu e frumos să aruncăm cu noroi în alții. Sa vedem ce veți face dumnevoastră. Mai putina vorba mai multe fapte

C.B. Hai gata cu gargara … deacum inainte sa dam din mâini, nu din gura !Sa nu incep cu reproșurile : ca ăla, că celălalt… …Ai vrut primar ? : ,,Bagã Loredana”Sã vedem ce o sa iasa 

C.A. 😂 despre asta e in mandatul tau? Despre fostul primar?Pune mâna și fă ceva realizabil din tot ceea ce ai spus că faci și lasă oile din gradina altuia.

B.C. Tinere, tu chiar nu ai treaba la Primărie?! Putinii pietreni ce te‐au votat , așteaptă altceva de la tine. Sigur nu bălăcăreli pe Facebook. Dacă nu e initiativa ta, și sper sa nu fie, concediati‐va PR‐ul. Dacă e a ta, atunci nu te diferențiezi cu nimic fata de toată cocina politica a județului nostru.

A.A.Eu zic sa te concentrezi pe ce ai de făcut ca primar ales si sa lasam aceeași vrăjeală electorala ca nu e frumos!

R.R. Focus pe proiectele viitoare,nu pe „greaua moștenire”.Fapte,nu vorbe

De rău augur pentru noul primar PNL al municipiului Piatra-Neamț este faptul că propriii simpatizanți îi sugerează sau îi spun direct să urmeze sloganul lui Ionel Arsene de la PSD, ”Fapte, nu vorbe!”

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Băiatule, tu crezi că asta e activitatea pe care trebuie s-o faci în primărie? Ia citește fișa postului! Dacă ai să te lași mînuit de cei doi păpușari, nu te văd bine.

  2. VLAD spune

    Daca te pot numi Primar !. Ar fi trebuit ca la inceput de mandat sa fi dat o raita prin cartierele acestui oras sa vezi nevoile oamenilor . Dar tu ce faci ! Cearta si vorbe urate . Nu mai fi condus de oameni precum Cozmanciuc , Nazare si mai ales Prefect numit Lazar .Omule ai fost ales treci la treaba !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate