Noul prefect de Neamt va fi învestit astazi

3

Astazi, 31.05.2012 ora 10.30, in sala Ion Creanga din incinta Palatului Administrativ va avea loc Ceremonialul de investire a domnului prefect Dan Vasile Constantin, in cadrul sedintei de Colegiu Prefectural.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  O sai trimit domnului Prefect o cerere pentru a dispune implementarea legii nr. 544/2001 privind accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatie.
  Este vorba de publicarea pe siteul Prefecturii Neamt a tuturor Titlurilor de Propietate emise din 1991 si pina in prezent.
  Se pare ca secretizarea ilegala sub diferite justificari sau chichite juridice nefondate se ascund afaceri murdare de sute de milioane de euro.
  Eu unul dispun de dovezi privind abuzurile comise de catre Toader Mocanu , Vasile Sendrea , Mihai Archip , Petre Ilie , Maftei Simion si alti mafioti portocalii.
  Sint curios de pozitia proaspatului dl. Prefect ce masuri va dispune , atunci o sa-mi dau seama daca intradevar sa produs o schimbare simbolica sau concreta…???

 2. ciprian spune

  la vremuri noi hoti vechi

 3. Bufnita de Neamt spune

  Vacs albina! Noul talhar va fi investit azi. Perfect. O sa fiu in sala si o sa-i aplic o corectie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate