Noua intersecție amenajată de la Unic le dă bătăi de cap șoferilor (IMAGINI)

2

De curând, intersecția de la Unic, cu sens giratoriu, a fost reamenajată. Unul dintre cele două sensuri a fost eliminat, iar în loc s-au montat indicatoare și s-au refăcut marcajele rutiere pe șosea.

În absența unor echipaje de poliție care să dirijeze puțin traficul până când se obișnuiesc șoferii cu noile modificări, se pare că nu e atât de simplu pentru unii. Chiar dacă sunt indicatoare de oprire, de obligare, de interzicere, respectiv marcaje cu linii continue, fiecare șofer interpretează diferit ceea ce găsește în intersecție, așa că se circulă… cum se circulă.

Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în această intersecție pentru a avea timp să observe marcajele rutiere, respectiv indicatoarele nou montate.

Iată câteva imagini care arată cum se desfășoară traficul în acest punct:

Video: cititor

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Vlad spune

    Ah, voi inca nu ati realizat ca pietreanul de rand nu intelege cum functioneaza o intersectie sau un sens giratoriu?

  2. Citizen spune

    Mai periculoasa e intersecția de la ceahlău din față. Chiar dacă nici până acum nu se intră corect în ea, acum, cei care vin dinspre darmanesti, au cedează, e similar dat diferit. Nu e obișnuită lumea, trebuie puse poze și cu intersecția de la ceahlău.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate