Nou record media național realizat de ZiarPiatraNeamt.ro

1

În ultimele 7 zile, 2 articole publicate de www.ziarpiatraneamt.ro pe tema homosexualității au adunat peste 17.000 like-uri și distribuiri în rețeaua Facebook și au creat dezbateri care au acumulat în aceeași rețea de socializare peste 10.000 de comentarii.12 mii like
Biserica a început strângerea de semnături pentru modificarea Constituției României – 12.000 like+distribuiri
Biserica din România vrea să declanșeze un referendum pentru schimbarea Constituției – 5.000 like+distribuiri
Recordul este cu atât mai deosebit cu cât s-a realizat într-o perioadă în care presa online, atât națională cât și locală, a dus o lipsă acută de cititori și oameni dispuși să dezbată prin comentarii un subiect.
Recordul aparține 1% al publicației care a înțeles ce așteptări și nevoi de dezbatere au românii și 99% cititorilor care au rupt din timpul lor prețios de sărbători pentru a citi, discuta și distribui aceste articole.
Astfel, ziarpiatraneamt.ro începe anul cu un record absolut de like-uri și distribuiri adunate la același articol, peste 12.000, depășind astfel ultimul record de acest gen, din presa nemțeană stabilit tot de ziarpiatraneamt.ro în 2014 cu 10.000 like și distribuiri la articolul ”De azi, justiția independentă din România a pus botniță facebook-ului”.
Pe lângă aceste recorduri greu de egalat, cei 25.000 de vizitatori unici care au intrat pe ziarpiatraneamt.ro doar în cele 5 zile de când a început anul 2016 atesta nu atât calitatea jurnalistică, ci faptul că suntem o publicație în care oamenii au încredere și regăsesc subiectele care-i interesează.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. george T spune

    Bravo ziar Piatra N eamt! Felicitari pentru munca si seriozitatea cu care realizati articolele !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate