Noi metode de a fura benzina

0

În noaptea de 13/14 octombrie, în jurul orei 02.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au oprit, pe strada Burebista, din Piatra-Neamţ, un autoturism în care se aflau patru tineri din comuna Ceahlău: F. Gheorghiţă, de 22 ani, C. Alexandru, de 21 ani, A. Adrian, de 19 ani, si G. Iulian, de 18 ani. Procedând la efectuarea controlului asupra autoturismului, poliţistii au găsit, în interiorul acestuia, 5 bidoane din plastic a 5 litri goale si un bidon de 1,5 litri plin cu benzină, un furtun, două busoane de rezervor auto si două chei de contact auto.
În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au identificat un autoturism parcat pe strada Pictor Grigorescu, din Piatra-Neamţ, căruia îi lipsea busonul de la rezervor. Pe numele celor patru tineri a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, poliţistii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Noi metode de a fura benzina

I.P.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate