Noi intrebam, Primaria Piatra Neamt ne raspunde ….. ce vrea ea

3

Am intrebat Primaria Piatra Neamt :
1 .Cine a decis vopsirea in verde a trotuarelor de pe strada Cetatea Neamtului?
2. Care a fost rationamentul urbanistic ce a stat la baza acestei hotarari?
3.Ce cantitate de vopsea s-a folosit si cat a costat aceasta operatiune?

Prmaria a raspuns :
Ca urmare a instructiei date de proiectant privind realizarea marcajelor rutiere si a protectiei trotuarelor , suprafata trotuarelor a fost acoperita cu un strat de vopsea ce confera o rezistenta mai mare la uzura . Nu au fost efectuate cheltuieli pentru vopsirea trotuarelor, culoarea verde a fost oferita in mod gratuit .

Opinia noastra :

La intrebarea 1. Cine a decis vopsirea, s-a evitat raspunsul . E ca si cum am intreba politia cine a furat si ne-ar raspunde ca un hot .

La intrebarea 2. Rationamentul urbanistic . Vopseaua care rezista mai mult la uzura decat asfaltul  este cea mai mare aberatie pe care am auzit-o vreodata si o luam ca pe o ofensa la inteligenta pietrenilor.

La intrebarea 3. Cantitatea de vopsea se evita  raspunsul, si nu am intrebat nici o secunda cat a costat vopseaua, ci cat a costat vopsitul ( oamenii care au lucrat , utilaje etc.), intrebare la care iar s-a evitat raspunsul .

Multumim primariei Piatra Neamt pentru modul in care intelege sa raspunda la o cerere facuta in baza legii 544/2001 . Acest stil de a oferi informatii poate avea la baza o incompetenta grava sau o actiune efectuata cu rea vointa .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. martin stricland spune

  domnule, da-ti mai este de mirare?!..

  indivizii astia, sau individele, ca-mi vin toate ocarile’n minte, habar nu au sa conceapa si sa redacteze cele mai chioare documente, care le foieste o asemenea, ooof, institutie..

  pe saracii pensionari, cu veniturile alea amarate, de le permite sa ‘beneficieze’ de acel ajutor pentru incalzire, i-au pus pe drumuri in baza unor hartii, instiintari ar fi ele, insa concepute la fel ca o somatie, ‘daca nu va prezentati in termen de 5 ZILE, pentru finalizarea anchetei sociale, vi se retrage ajutorul de incalzire, bla-bla’, aproximativ, care ajutor, dealtfel, nici nu-l vezi, nici nu stii daca s-a virat sau ai beneficiat de el, ei n-au nici o obligatie sa-ti dovedeasca aspectul asta..

  tu, in schimb, daca soliciti ceva de la ei, tre’s-astepti trei’j’de zile ca sa-ti dea o ametita de hartie sau raspuns, la fel de cretin, da, tu tre’sa percutezi in 5 zile..

  anchetele alea sociale n-ar trebui sa le faca bipedele alea din primarie personal acasa la ‘beneficiar’?!..

  umbla saracii batrani sau oameni pe la primarie, pe la scularie, pe la finantarie, pe la dracu, sa colecteze hartii, sa le duca bipedelor, iar acolo se mai aleg si c’un perdaf, ca ba n-ai dosaru complet, ba nu te-ai-ncadrat in 5 ZILE!!!, ba pe-a..

  ce sa ma mai mire un raspuns ca cel primit de voi?!

  primaria piatra neamt, greata maxima!

 2. x spune

  Prin programul ISPA de 28 mil euro adus de Ion Rotaru trebuiau schimbate toate conductele de apa din oras si chiar asa incepuse firma Strabag.Dupa ce ia ” convins „sa renunte la lucrare care apoi a fost data lui Batrinu banii nu au mai ajuns decit pentru citeva cirpeli pe ici pe colo si schimbat magistralele menajere si pluviale de la gare la statia bio.Acum mai este un program de 120 mil eura la nivel de judet,sa vedem cite cirpeli se vor putea face de acesti bani

 3. Leo Taxil spune

  Evident ca primaria pedelista face ce vrea ea cu banii nostri, si nu face ceea ce trebuie, de ex. reparatia conductlor de apa de pe str. Traian si Privighetorii( care sínt numai gauri, cu dopuri de…lemn!!! si care se sparg de 3 ori pe luna)sau largirea podului peste Cuiejdi de la piata, unde circulatia este strangulata, si multe altele.Iar despre imbecilitatea raspunsurilor de mai sus nu am ce sa mai comentez.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate