Noi finanțări prin PNRR în 4 comune din Neamț pentru implementarea unor infrastructuri inteligente

0

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 270 de noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi, 19 ianuarie 2023.

Contractele, în valoare totală de 461.140.769,83 lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 262 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de stații de autobuz inteligente și de mobilier urban inteligent, implementarea unor sisteme inteligente de management local pentru îmbunătățirea serviciilor publice, realizarea unor baze de date GIS, realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video și digitalizarea serviciilor la nivelul localităților.

Cu acest prilej, s-au semnat 4 contracte de finanțare care vizează dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente în 4 comune din Neamț:

  • COMUNA BORLEȘTI – finanțare de 1,5 milioane lei, fără TVA
  • COMUNA PODOLENI – finanțare de 1,8 milioane lei, fără TVA
  • COMUNA GHINDĂOANI – finanțare de 1,8 milioane lei, fără TVA
  • COMUNA TIMIȘEȘTI – finanțare de 1,8 milioane lei fără TVA

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate