Noi drumuri finalizate și date în folosință în comuna Pîngărați

2

În comuna Pîngărați, au fost finalizate lucrările din cadrul proiectului „Îmbrăcăminte asfaltică ușoară”, executate în satul Stejaru, colonia Bocancea.

Străzile noi asfaltate vor apărea in nomenclatorul stradal cu noi denumiri, după cum urmează: Locală 1, Locală 2, Padinei, Florilor, Râului, Liliecilor, Pinului și Bistriței. Lungimea totală a străzilor asfaltate este de 2,228 Km, iar valoarea totală a lucrării a fost 822924,53 ron, la care se adaugă TVA-ul în valoare de 156355,66 ron.

Evenimentul a fost marcat printr-o slujbă de sfințire, ținută de preotul Costel Gheorghescu, parohul satului Poiana. La eveniment au fost prezenți domnul Lungu Petru Bordea – primarul comunei Pîngărați, domnul Mancaș Petronel – viceprimarul comunei,  împreună cu o parte dintre consilierii locali.

Primarul comunei, domnul Lungu Petru Bordea, ne-a declarat că se fac demersuri pentru continuarea asfaltărilor și în celelate localități ale comunei.

Primăria și Consiliul Local fac tot ce se poate pentru a veni în sprijinul cetățenilor cu noi proiecte de asfaltări, reparații drumuri și alte investiții, dar totul ține de cum reușim să găsim fondurile necesare.” , a menționat domnul primar Lungu Petru Bordea.

C.M.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Maria spune

    Felicitari domnului primar pentru obtinerea acestei finantari care face posibila realizarea acestui proiect foarte important pentru comunitatea noastra.
    E inca o dovada ca locuitorii din Pangarati au ales bine si ca toti detractorii domnului primar au batut campii. Felicitari domnule primar, abia asteptam sa revenim acasa si sa va strangem mana personal.

    Maria si Nicu de la Torino

  2. Ciprian spune

    Cine vede suma asta amețește . Peste 200 de mii de euro 2 km de drum asfaltat ? Și mai pui că in comuna Pângărați funcționează de minune USL ul ! Mai ales după ce doamna Nedelcu și a însușit 100 de hectare de islaz cu mana vicelui! Se pare că dosarele ANI nu iau slăbit curajul ! Liber la hoție că prefectura doarme .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate