Noi date: Rețineri, martori și suspecți în cazul petrecerilor private cu droguri, din Piatra Neamț

0

Ieri, 18 aprilie, informam despre reținerile care au avut loc în Neamț în umra petrecerilor organizate ilegal, cu ușile închise, în cel puțin două localuri cunoscute din Piatra Neamț (articolele aici și aici – click).

Din informațiile pe care le avem în acest moment, pe surse, 10 persoane au fost reținute (printre care și proprietarii celor două localuri), 15 persoane sunt suspecte și nu mai puțin de 100 de martori sunt în continuare audiați.

Reamintim că persoanele reținute din cel puțin două localuri cunoscute din Piatra-Neamț – fostul Tonique (Jazz City Cafe) și Chaplin’s Pub au fost aduse cu dubele pentru anchetare la sediile DIICOT, Poliția municipiului Piatra-Neamț și sediul IPJ Neamț. Persoanele ar fi fost ridicate de la petreceri organizate ilegal cu ușile încuiate și draperii în geamuri, iar IPJ Neamț a confirmat pentru ziarpiatraneamt.ro desfășurarea acțiunii de amploare.

Vom reveni cu noi detalii.

Citește și:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate