Noi amenzi și muncă în folosul comunității pentru tulburarea liniștii publice prin petreceri și muzica

1

Legea cu noile amenzi a adoptată deja de Senat și urmează votul deputaților. Aceasta lege prevede:

Amenda pentru organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatura muzicala la intensitate de natura a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu caracter social, în mediul urban va creste de la 500-1.500 lei la 2.000-3.000 lei.

În cazul repetării acestei contravenții într-un interval de 24 de ore, se va aplica o noua amenda de la 3.000 la 6.000 lei sau va fi impusa prestarea a 100-150 de ore de munca în folosul comunității.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cornel spune

    O k ! DAR ora care mai este , era 22:00 până atunci puteai sa te Depravezi pe Patru nopți și Patru zile , Sa le Petrec cu Tine , După as mai vrea dar numai pot ! Din multiple cauze , Devine. Lege. Pe 8 Martie Va fi. Zi de POST NEGRU , Nu vor. Primi Nimic Domnii ori Doamnele , Va apărea o Tristețe prevestitoare de nimic Bun .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate