Din ce prepară traficanții etnobotanicele la Piatra-Neamț

3

Principalul producător și traficant de etnobotanice (moja) din Piatra-Neamț își prepară singur marfa. De fapt nu chiar singur, deoarece e ajutat de soția lui și de un văr, dar ne referim la faptul că o prepară acasă.

Soluția de bază, lichidă, este importată din China. Acestă substanță este amestecată cu ceaiuri medicinale pentru a putea obține un produs care să se poată fuma. Ingredientul secret care zăpăcește creierul consumatorilor și dă o tărie deosebită drogului este acetona, un solvent organic extrem de toxic chiar și în cantități mici și e o substanță pentru care nu există antidot.

În Piatra-Neamț se vând cantități impresionante din acest drog, dar din informațiile pe care le deținem producătorii și traficanții se bucură de foarte multă protecție despre care vom vorbi în curând.

Mai pe înțelesul tuturor. În Piatra-Neamț se produce otravă care să se poată fuma și se vinde în special copiilor.

Deoarece autoritățile nu se descurcă în rezolvarea problemei, vom începe să le dăm indicii și să contribuim cât mai mult la reducerea acestui fenomen.

Declarație martor – identitate protejată.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Oleaca spune

  Gasim acesti adormiti in zona Maratei piata , unde sunt mai multe crasme cu improvizatii de terasa . Nu se face nimic ! DSP, ANAF , POLITIE nu exista implicare.

  1. Karmen spune

   Este oribil ceea ce se întâmplă innPiatra Neamț și nu numai!

 2. Acest băiat spune spune

  Da zisu Mxxxx sabiuta și restu celor din cartierul Dărmănești de la frați pana la surori de la neamuri poți sa zbori..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate