Niciun week-end fara accidente

0În data de 15.10.2011, orele 02.30, pe DJ 209B, pe raza localitătii Borca a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că în timp ce conducea un moped, fiind sub influenta băuturilor alcoolice si fără a purta echipament de protectie, U. Constantin, de 36 ani, din com. Borca, l-a surprins si accidentat pe A. Constantin, de 22 ani, din com. Borca, care circula pe partea carosabilă, fiind de asemenea sub influenta băuturilor alcoolice. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a celor două persoane (U. Constantin – fractură craniu, A. Constantin – fractură cervicală). În cauză se continuă cercetările.

***

În data de 15.10.2011, ora 08.45, la intersectia str. Gral Dăscălescu cu str. Izvoare din mun. Piatra Neamt s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de politisti rezultă că A. Daniel, de 23 ani din mun. Piatra Neamt, în timp ce conducea un autoturism marca BMW din directia Bacău spre Piatra Neamt, nu s-a asigurat la schimbarea directie de mers spre dreapta si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat de pe breteaua de legătură dintre str. G-ral Dăscălescu si str. Izvoare. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit, suferind o contuzie toracică abdominală. Cu ocazia testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

***

În data de 15.10.2011, în jurul orei 07.00, în or. Roznov, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe str. Libertătii, R. Viorel de 45 ani, din com. Făurei, Jud. Neamt, l-a acrosat pe biciclistul P. Neculai, care nu a respectat semnificatia indicatorului Oprire la intrarea de pe str. Bistritei pe str. Libertătii. După accident conducătorul auto a părăsit locul faptei si l-a transportat pe biciclist la domiciliu, fără a anunt organele de politie. Din accident a rezultat rănirea gravă a bicilistului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către politisti, persoanele implicate în accident au fost testate alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal si se continuă cercetările.

***

În data de 15.10.2011, orele 19:10, în loc. Bozieni, com. Ruginoasa, jud. Neamt, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită usor. Din primele cercetări a rezultat că în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan pe DN 15D, din cauza neatentiei, L. Ghiocel de 38 ani din mun. Piatra Neamt, nu a observat o autoutilitară care stationa pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală cu aceasta. Autoutilitara era semnalizată cu triunghi reflectorizant amplasat la aprox. 50 m pe partea carosabilă si avea luminile de avarie si un girofar de culoare galbenă în functiune. În urma accidentului a fost rănită usor L. Carmen, pasager pe locul din dreapta-fată a autoturismului Dacia Logan.

Conducătorii auto au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cerectările.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate