Nemțean urmărit internațional, depistat de polițiști – Autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării

0

La data de 17 noiembrie a.c., polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat, în municipiul Roman, un tânăr de 28 de ani, din comuna Horia, urmărit internațional.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de jaf, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În cursul zilei de astăzi a.c.,(n.red: 18 noiembrie) persoana reţinută va fi prezentată Curţii de Apel Bacău în vederea emiterii mandatului de arestare.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate