Nemtean agresiv, retinut pentru ultraj

1

În ziua de 19 iulie 2012, în jurul orei 16.40, trei politisti din cadrul Sectiei nr. 7 Politie Rurală Roman, care se aflau în exercitarea atributiilor de serviciu, în comuna Boghicea, judetul Neamt, au intervenit pentru aplanarea unui conflict între S. Gabriel, de 39 de ani, din comuna Boghicea, judetul Neamt si N. Dorel, cei doi fiind în fata unui magazin din localitate. În momentul interventiei politistilor, S. Gabriel, care se afla sub influenta băuturilor alcoolice, a adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa agentilor de politie si în timpul imobilizării a lovit cu pumnii și picioarele un agent de politie. Bărbatul a fost încătusat si condus la sediul Secției nr. 7 Poliție Rurală Roman. În sediul secției de poliție, cu ocazia cercetărilor și întocmirii actelor premergătoare săvârsirii infractiunii de ultraj, S. Gabriel a continuat să se manifeste violent, atât prin limbaj cât și prin gesturi, la adresa celor trei agenți de poliție și la adresa unui ofiter de politie care desfăsura activitătile de cercetare. Întrucât agentul de politie agresat s-a apărat si a procedat la imobilizarea suspectului, a suferit leziuni minime ce nu au necesitat un consult medical. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a luat împotriva lui S. Gabriel, măsura retinerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. nationalistu` spune

    Trebuia facut muci.Daca-i dadeau politistii de sa-i scoata fasolele erau anchetati saispe ani.Toti dobitocii fac ce vor in fata politistilor.Sa le dea in sfecla pana-i ia naiba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate