Nebunie totală! Peste 40 de site-uri de tip media oferă informații nemțenilor

Într-un județ ciudat din punct de vedere al presei, zeci de site-uri se înghesuie să ofere informații nemțenilor. Statistic, județul Neamț este județul cu cu cele mai multe entități media pe cap de locuitor din lume. Cu 450.000 locuitori, județul Neamț are câte o formă de media la fiecare 10.000 de locuitori. Totul este o nebunie, unde cel puțin jumătate dintre entitățile media se bat pe banii publici, politici sau privați.
Cu atâtea ziare și site-uri media pe cap de locuitor, județul Neamț bate lejer marile capitale ale lumii. Cum de s-a ajuns aici? Povestea e lungă și presărată cu mulți oportuniști, securiști, șantajiști, politicieni corupți sau incompetenți, dar și cu oameni serioși și care vor sa muncească în acest domeniu. O poveste lungă și foarte complicată, care a dus la o situație anormală.
De notat este nivelul foarte scăzut al clasei politice locale din care fac parte mulți oameni slabi sau șantajabili, dispuși să plătească sub formă de taxă de protecție liniștea din partea presei dar ușor ușor aceștia dispar și vin în locul lor politicieni care nu mai vor să dea bani decât pentru performanță, rating și expunere cu riscul de a fi bălăcăriți de șantajiștii care așa cred că se face presa.

Lista site-uri de tip media din Neamț:

 1. ziarpiatraneamt.ro
 2. stiri-neamt.ro
 3. ziarulderoman.ro
 4. monitorulneamt.ro
 5. vestea.net
 6. romanulfinanciar.ro
 7. mesagerulneamt.ro
 8. ziartarguneamt.ro
 9. tvmneamt.ro
 10. ziarulceahlaul.ro
 11. roman24.ro
 12. ziarneamt.ro
 13. ziarbicaz.ro
 14. ziarroman.ro
 15. ziarroznov.ro
 16. viatanemteana.ro
 17. atacul.ro
 18. zch.ro
 19. nemteanul.ro
 20. realitateamedia.ro
 21. atitudinea-nemteana.ro
 22. dordeneamt.ro
 23. realitateadeneamt.net
 24. romanactualitati.ro
 25. telemneamt.net
 26. tvn-tv.com
 27. neamt.news
 28. neamtnews.ro
 29. romanfm.ro
 30. tmsi.ro
 31. radiomplus.ro
 32. radiomplusfm.ro
 33. romantv.ro
 34. turntv.ro
 35. cnstv.ro
 36. tvtopall.ro
 37. news-roman.ro
 38. abdreporter.ro
 39. stiripiatraneamt.ro
 40. stirint.xyz
 41. inroman.ro

La aceste site-uri se mai adaugă în jur de 150 pagini și 50 grupuri de Facebook profilate tot pe știri destinate nemțenilor. Iar știrea interesantă este că se pregătesc să mai apară vreo două ziare online în Neamț.

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. Claudiu spune

  Si totusi, nici o publicatie nu are toate informatiile din judet.

 2. Nelu spune

  Sincer cred că sa făcut o Greșeală , Omisiune , Unde sunt Valorile ; 1 Tv , cu Țintașul și d na Raicu, primul realiza Breaking News la 2 pași de sediu ,in benzinării Cu antilopii din Neamț , d na avea Audiențe mai Non stop , după in Top urmau Crantanitorii , SOCEA și Murariu
  Bronz Est Tv cu Cufărul de amintiri și băiatul ăla tânăr migrat de pe la Monitorul de NT și Celebrul Ceai de la ora 17 care îl serveai cu dom Petru F ori Tânărul de avea studioul plin de păpuși și realiza Live că și Daniels de pe la diferite
  Terase , preferata era aceea de la XXL Pietricica . Ciudat e faptul de cum dintratati jurnaliști , oameni de Tv ,Nu a ajuns nici unul pe la București , sa prezinte și. El ceva ,gen Dan N , cu copilași , vedete mascate pe care sa le ghicești, etc. Așa. Ar fi la TVR băiatul de prezintă Jurnalul uneori și care este din NT , dar mai sunt de înlocuit Maela R , Andreea” Zana” ori din astea 41 Nu se găsește nici o Valoare care sa ajungă V I P la București ?

 3. janel iosub spune

  multe sunt de umplutura si nici cei care le-au creat nu le citesc, darmite cetatenii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate