NEAMȚ: Poftim cultură! Au dat iama-n vinul și palinca omului

Foto caracter ilustrativ

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 34, respectiv 41 de ani, din Tămășeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în perioada 10 – 12 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința unei persoane de pe raza localității Săbăoani, de unde ar fi sustras 50 de litri de vin și 2 litri de pălincă, cauzând astfel un prejudiciu estimat la aproximativ 700 lei.

În urma activităţilor specifice de cercetare şi investigare desfăşurate, poliţiştii au identificat doi bărbați de 34, respectiv 41 de ani, care, în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate