NEAMȚ: Niciun strop de compasiune…70 de zile de îngrijiri medicale după ce a intrat „pe mâna” unui tânăr

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat un tânăr față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La data de 13 octombrie a.c., în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat un tânăr de 19 ani, din Stănița, față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru un an și nouă luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 4 iunie 2018, cel în cauză ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate din Stănița, unde ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 65 – 70 de zile de îngrijiri medicale. De asemenea, tânărul ar fi încercat să sustragă o sumă de bani ce aparținea aceleiași persoane.

Tânărul a fost condus de polițiști la Centrul Educativ Târgu-Ocna din Bacău.

Sursa: IPJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate