Neamț/Mesaje anticorupție la Maratonul muzical Piatra „Peste Vale” din Piatra-Neamț

0

Susținem calitatea, susținem educația, susținem integritatea și, de această dată, susținem muzica bună. Acesta este motivul pentru care ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț participă, pentru al treilea an consecutiv, cu mesaje anticorupție, la Maratonului muzical Piatra „Peste Vale” din orașul Piatra-Neamț.

Evenimentul, care va avea loc astăzi, 29 august 2019, începând cu ora 15:00, aduce în atenția publicului potențialul trupelor rock din județul Neamț, într-o locație îndragită pe muntele Cozla.

Cu acest prilej, de pe scena acestui eveniment, publicul va fi informat cu privire la importanța educației anticorupție și necesitatea adoptării unui comportament integru. Totodată, în fundal, va fi afișat bannerul cu mesajul PEOPLE AGAINST CORRUPTION, ce conține îndemnul: NO SILENCE! ROCKIN’ THE LAW!, cât și numărul call-center anticorupție: 0800.806.806.

Reamintim că debutul acestui eveniment a avut loc în anul 2017, iar implicarea reprezentanților Serviciului Județean Anticorupție Neamț s-a produs pe fondul necesității educării fiecărui segment de public în spiritul integrității, adoptării unui comportament fără distorsiuni de la lege și ieșirii din pasivitate.

Totodată, menționăm că, un eveniment similar a fost organizat în anul 2013, în parteneriat cu Direcția Județeană Tineret și Sport Neamț și YMCA Piatra-Neamț, sub denumirea „VARA ÎNCEPE CU ROCK LA PIATTA=NEAMȚ!”. Implicarea ofițerilor D.G.A. Neamț a fost deosebit de apreciată de participanți, iar activitatea a fost prezentată cu titlul de bune practici la Grupul de lucru EACT – Pregătirea Europeană Anticorupție organizat de Biroul Federal Anticorupție din Austria, împreună cu instituții anticorupție din Slovenia și Slovacia, grup de lucru la care au participat reprezentanți din 14 state europene

  • Informații furnizate de SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE NEAMȚ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate