NEAMȚ: Medic șpăgar, prins în flagrant

2

În data de 24.09.2019, ca urmare a unei sesizări primite la Call-Center  Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806,  ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparținătorul unui pacient, în urma unei intervenții chirurgicale.

După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, inculpatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul S.O.S. Neamț și Centrului Operațional 1 Iași.

Sursa: DGA Neamț

UPDATE: Potrivit unor surse neoficiale, medicul în cauză este dr. Abu Alika Abdalla, șeful secției Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Municipal Roman.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Adri spune

    Am o ruda in spital , pana acum in doua saptamani a dat plicul cu spaga de doua ori !

  2. Veronica spune

    Se ia șpagă si la Piatra Neamț, si la Iași, si…. si…. peste tot. Sunt si pacienții de vina ca dau. De multe ori inițiativa vine chiar din partea lor. Dar, consider că de bun simț este ca medicul sa refuze, sa educe pacientul, nu sa se comporte ca un hoț cu studii superioare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate