NEAMȚ/FOTO: O zi neagră în care moartea nu a iertat: a decedat și a doua victimă implicată în accidentul de astăzi (SURSE)

0
FOTO: ISU NEAMȚ

În articolul publicat astăzi, 25 noiembrie, anunțam despre producerea unui grav accident în urma căruia o persoană a fost declarată decedată. Cea de-a doua victimă se afla – la momentul redactării articolului – în stare de semiconștiență fiindu-i aplicate manevre de resuscitare și ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț. Tragedia s-a petrecut astăzi în localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina (articolul inițial AICI – CLICK).

La ora 10.50, ISU Neamț comunica următoarele:

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia un tractor s-a răsturnat în localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina.
La locul solicitării s-au deplasat echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, un autoturism de serviciu cu o targă UT 2000 și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj (cu medic) cu ambulanță de la SAJ.
Ajunse la locul producerii evenimentului,  forțele de intervenție au constatat că un TAF s-a răsturnat rezultând două victime, (una se afla sub utilaj, iar alta în interiorul acestuia).
Accesul până la utilajul răsturnat a fost dificil, pompierii transportând pe o distanță de 500 m accesoriile pentru intervenție.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime.
Una dintre victime, în vârstă de 47 de ani, nu prezenta semne vitale.
Celălaltă victimă, conducătorul utilajului (58 de ani) era semiconștientă. Imediat aceasta a fost preluată de echipajul de la  SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

Pe surse (informație care nu este confirmată oficial la acest moment) am aflat că cea de-a doua persoană care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe s-a stins din viață din cauza leziunilor extrem de grave.

Vom reveni cu un comunicat oficial.

Condoleanțe familiilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate