FOTO/ACTUALIZARE: Accident MORTAL în Neamț – O persoană declarată decedată, pentru a doua se aplică manevre de resuscitare

0

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț a transmis un mesaj de ultimă oră cu privire la producerea unui accident în satul Cuiejdi, comuna Gârcina. Din primele informații se pare că un taf s-ar fi răsturnat.

Potrivit unor surse aflate la fața locului (informație neconfirmată oficial în acest moment) se pare că doi bărbați (47 respectiv 58 de ani) au fost prinși sub utilaj. Din spusele martorului unul dintre aceștia a decedat iar cel de-al doilea se află în stare de semiconștiență (i se aplică manevre de resuscitare în acest moment).

Vom reveni în scurt timp cu un comunicat oficial.

În această dimineață, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia un tractor s-a răsturnat în localitatea Cuejdiu, comuna Gârcina.
La locul solicitării s-au deplasat echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, un autoturism de serviciu cu o targă UT 2000 și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj (cu medic) cu ambulanță de la SAJ.
Ajunse la locul producerii evenimentului,  forțele de intervenție au constatat că un TAF s-a răsturnat rezultând două victime, (una se afla sub utilaj, iar alta în interiorul acestuia).
Accesul până la utilajul răsturnat a fost dificil, pompierii transportând pe o distanță de 500 m accesoriile pentru intervenție.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime.
Una dintre victime, în vârstă de 47 de ani, nu prezenta semne vitale.
Celălaltă victimă, conducătorul utilajului (58 de ani) era semiconștientă. Imediat aceasta a fost preluată de echipajul de la  SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț
, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate